Koska olen innokas valkaisemisesta, “ostan kosmetiikkaa, joka on hyödyllistä valkaisuun …”.

Sanotko koskaan: “Olen tuntenut oloni kuivana koko ajan viime vuosina ja olen hieman huolissani.” Jos jätät sen nimellä “Yksinkertainen kuiva iho!?”, Se voi pahentua ja saatat pelätä. Tavallisessa kehosaippuassa puhdistusaineet ovat niin voimakkaita, että ne poistavat ylimääräisen rasvan, mikä voi johtaa ihon kuivumiseen tai karheeseen ihoon, tai se voi olla suoraan yhteydessä liialliseen rasvan eritykseen. Koska ihon vaihtuminen on erityisen voimakasta unen aikana, uskotaan, että riittävä uni aktivoi ihon vaihtumisen ja helpottaa pisteiden katoamista. Vaikka olisitkin tarkkaavainen henkilö joka päivä, kuten “Jos saat auringonpolttaman ja laiminlyöt sen huolimatta, sinulla on tahroja!”, Voit tehdä virheitä. .. Kun on saman luokan leikkikaveri, jolla on läpinäkyvä iho, “Miksi kärsit murrosiän aknesta?” “Kuinka murrosiän aknea voidaan parantaa?” Sinun olisi pitänyt miettiä. Monet ihmiset sanovat: “Kutina on epätavallista ja hankalaa, koska iho kuivuu, kun kylmä on vakava.” Kuitenkin ottaen huomioon tuolloin vallinneen tilanteen, kuulin, että yhä useammat ihmiset kärsivät jatkuvasti kuivasta ihosta. Jotkut sanovat: “Ostan kosmetiikkaa, joka auttaa valkaisemista”, koska olen innokas valkaisusta, mutta väitän, että se on täysin merkityksetöntä, jos iho ei ole valmis hyväksymiseen. Aion. Levittämällä ihonhoitoa voit estää erilaisia ​​iho-ongelmia, ja se sopii saamaan häikäisevän paljaan ihon, joka tekee meikistä helppoa. Aknen syyt vaihtelevat yleensä iästä toiseen. On monia ennakkotapauksia ihmisille, jotka kärsivät monesta aknesta murrosiän aikana, mutta jotka eivät saaneet 100% 25 vuoden iän jälkeen. On tärkeää parantaa rutiinityötä estääkseen murrosiän aknen puhkeaminen tai paheneminen. Ole varovainen ja vältä murrosiän aknea. Jos sinulla on ongelmia kuivan ihon kanssa milloin tahansa, sinun tulee valita vartalosaippua, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Ihon kosteuttamiseksi on tärkeää olla varovainen vartalosaippuan valintamenetelmässä. Mitä tulee varhain aamulla käytettyyn kasvopesusaippuaan, se ei poista meikkiä ja likaa kuten palattuaan kotiin, joten jos se on vähemmän ärsyttävää iholle ja sillä on puhdistusvoimaa, sinun on valittava heikko. Ihmiset harjoittavat ahneasti ihonhoitoa vuodenajasta riippumatta, ja sitä ympäröivät monenlaiset kosmetiikkatuotteet ja kauneustiedot. Jos ihonhoito itsessään on kuitenkin väärin, on erittäin todennäköistä, että se johtaa ihon kuivumiseen. Se, mitä joku tekee kauniin ihon hyväksi, ei voi olla sinulle sopivaa. Se voi viedä rahaa ja aikaa, mutta sinua pyydetään kokeilemaan erilaisia ​​asioita. Koska se on vartalosaippua, jota käytetään luonnollisesti, sinun tulisi käyttää sitä, jolla on vain vähän vaikutuksia ihollesi. Joillakin vartalon saippuilla on kuitenkin karkea iho.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました