Koska se on vartalosaippua, jota käsitellään itsestään selvänä …

“Koska japanilaiset haluavat käydä kylvyssä, on monia ihmisiä, jotka käyvät kylvyssä liikaa tai pesevät ihonsa liikaa ja saavat kuivaa ihoa.” Asiantuntijoita voidaan myös nähdä. Sanotaan, että kun iho kuivuu ja orvaskesi menettää vettä, keratiini ei tule helposti irti ja paksummaksi. Tällaisessa tilassa, vaikka keskityttäkään ihonhoitoon, iholle hyvien ainesosien on vaikea päästä ihon sisälle, etkä voi odottaa suurta vaikutusta. Viat ovat niitä, joita on varastoitu iholle pitkään aikaan, joten jos haluat päästä eroon niistä, kerro heille, että niiden ilmestyminen vie yhtä paljon aikaa. Vaikka yrität puhdistaa ihosi talia tai hieroa ihoa tummia pilviä vastaan, se edistää aknen kehittymistä. Varmista, että teet sen pehmeästi, jotta et vahingoita ihoasi! Vaikka kiinnittäisit tarkkaa huomiota koko vuoden ajan, kuten “Minua on palanut auringon alla, mutta jos laiminlyönnin huolehtia siitä, minulla olisi tahroja!” Voi tapahtua. Koska kyseessä on vartalosaippua, jota käsitellään itsestäänselvyytenä, on tarpeen käyttää jotain, joka ei vaikuta haitallisesti ihoon. Ei kuitenkaan ole harvinaista, että joillakin kehon saippuilla on kielteinen vaikutus ihoon. Sanotaan, että jos iho menettää kosteutensa ja huokoset kuivuvat, se on tekijä, joka vaikuttaa haitallisesti huokosiin, joten sanotaan, että riittävä hoito on tarpeen joulukuun ympärillä, kun se on usein kuiva. Voin sanoa. Sanotaan, että silmien ympärille muodostuu monia ryppyjä, koska iho on ohut. Verrattuna ihon paksuuteen alueella, jota kutsutaan poskeksi, silmien ulkokulmat tai silmien alla ovat vain puolet ja silmäluomet ovat vain kolmasosan ohuempia. Niille, jotka syövät paljon tai jotka haluavat syödä alusta alkaen, pitäen mielessä, että hallitset aina ruoan määrää, saat kauniin ihon. Nykyinen niin kutsuttu ihonhoito ei keskittynyt kehon järjestelmään, joka rakentaa kauniin ihon. Esimerkiksi se ei eroa siitä, että jatketaan vain lannoitteiden toimittamista kaivamatta peltoja. Kuivalla iholla tarkoitetaan tilaa, jossa vedestä, joka on osa ihon kimmoisuutta, puuttuu. Iho, joka on menettänyt korvaamattoman veden, kehittää bakteerien ja vastaavien aiheuttamaa tulehdusta, mikä johtaa vakavaan karheeseen ihoon. Jos haluat estää virheet, ota “A-vitamiinia”, joka edistää ihon aineenvaihduntaa ja parantaa virheitä, ja “C-vitamiinia”, joka estää melaniinin kertymistä ja vähentää virheitä. Kun huokoset ovat vaikeuksissa, iho muuttuu mansikkamaiseksi ja huokoset kasvavat suuremmiksi, jolloin iho näyttää kokonaisuudeltaan tylsältä. Huokosiin liittyvien ongelmien poistamiseksi on tarpeen suorittaa kiinteä ihonhoito. Voidaan sanoa, että ihonhoito aknea vastaan ​​kosteutetaan periaatteessa sen jälkeen, kun se on pesty perusteellisesti kuolleiden ihosolujen, kuten kuolleiden ihosolujen ja talin, puhdistamiseksi. Muista, että tämä on totta riippumatta siitä, missä akne kehittyy. Kasvolihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kiinnittyvät kaulasta ja hartioista kasvoihin, joten jos lihakset ovat huomattavasti heikentyneet, ihon pitäminen mahdottomana ja ryppyjen ilmestyminen on mahdotonta.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました