“Kosmetiikan valkaisuun …

Pohjimmiltaan viat nousevat ihon pinnalle aineenvaihdunnan takia ja häviävät lähitulevaisuudessa, mutta kun tuotetaan suuri määrä melaniinipigmenttiä, ne pysyvät iholla ja muuttuvat virheiksi. Jopa yleisessä kosmetiikassa herkälle iholle, jolla on kihelmöinti, tarvitaan ihonhoitoa, joka estää mahdollisimman paljon ärsytystä. Vaihdetaan tavanomainen hoito vähemmän rasittavaksi hoidoksi. Nasolabiaaliset taitokset tai ryppyjä eivät voi piilottaa ikääsi. Voidaan sanoa, että “näyttääkö se nykyistä ikää vanhemmalta vai ei, määrää tämän nasolabiaalisen taittuman ja ryppyjen läsnäolo tai puuttuminen. Jos et ryhdy toimenpiteisiin karkeaa ihoa vastaan, aknea ja vastaavia esiintyy todennäköisesti, ja sitä on vaikea parantaa kevyesti pelkästään säännöllisellä hoidolla. Esimerkiksi kuivalle iholle kosteuttaminen on usein peruuttamatonta. Vanhetessani monet ihmiset sanovat: “En ole koskaan huomannut, että se oli tällä alueella!” Ja rypistyi sillä välin. Tämä johtuu siitä, että iho vanhenee. Jos se tulee kutisevaksi, voit naarmuttaa ihoasi tajuttomasti jopa makaamassa. Ihmisille, joilla on kuiva iho, on tärkeää leikata kynnet, jotta he eivät vahingoita ihoaan huonosti. Ihonhoidon osalta sanotaan, että se toimii vain ihoon kuuluvan epidermiksen ja siinä olevan sarveiskerroksen asti, mutta tärkeästä roolista muodostuvasta sarveiskerroksesta on tullut riittävän vahva kerros estämään hapen kulkua. Minulle kerrottiin, että se on. Olen kuullut, että melaniinia kerääntyy iholle pitkän ajanjakson ajan, joten jos haluat päästä eroon virheistä, tarvitset saman ajan kuin virheiden saaminen. Jos sinulla on herkkä iho allergioiden takia, erikoislääkärin suorittama hoito on välttämätöntä, mutta jos sinulla on herkkä iho elämäntavan vuoksi, luulen, että jos parannat sitä, voit myös korjata herkän ihon. Haluaisin kertoa kamppaileville, että “minulla on tumma iho ja haluan korjata sen”. Et voi saada valkoista ihoa ilman vaivaa. Pikemminkin on parempi jäljitellä “valkaisutottumusta”, jonka todella piti tummasta oikeudenmukaiseksi muuttunut henkilö. Monet ihmiset omistautuvat ihonhoitoon ylläpitääkseen kirkasta, valkoista ihoa, mutta sanotaan, että vain rajoitettu määrä ihmisiä tekee sen oikeilla tiedoilla. Vaikuttaa siltä, ​​että monet ihmiset uskovat, että “väriaine on ylivoimaisesti paras tapa käsitellä kuivaa ihoa, koska se on välttämätöntä kosteuttaa!”, Mutta yllättävää kyllä, se ei tarkoita, että voide pysyy suoraan paikallaan. Ei ole. “On monia japanilaisia, jotka haluavat virkistäytyä kylvyssä, käydä kylpemässä liikaa tai hieroa ihoa liikaa, jolloin iho on kuiva.” On myös lääkäri. Jopa ne, jotka ovat varovaisia ​​ympäri vuoden, sanovat “tahattomasti”, kuten “Sain auringonpolttaman, mutta jos unohdan sen huolehtimatta siitä, sain tahran!” Asiat voivat tapahtua. Huomaa, että “valkaisukosmetiikka poikkeaa niistä, joita käytetään vain silloin, kun löytyy täpliä!” Vähennä melaniinin aktiivisuutta päivittäisillä hoidoilla ja pidä ihosi vähemmän alttiina virheille.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました