“Kuivalle iholle …

Kun ihoa stimuloidaan ultraviolettisäteillä, melaniinin tuotanto ei lopu sen jälkeen, ja melaniinin tuotanto toistuu loputtomasti, josta tulee virheiden perusta. Jos se näytetään apteekissa nimellä “vartalon saippua”, mielestäni puhdistusvoima on tasolla, joka ei ole ongelma. Pikemminkin tärkeä asia on, että sinun on valittava jotain, joka on ystävällinen ihollesi. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain kesällä” ja “Olen päättänyt käyttää valkaisukosmetiikkaa vain, kun minulla on kihelmöinti auringonpolttamasta.” Näissä olosuhteissa ei voida sanoa, että se olisi tyydyttävä ikäpisteitä vastaan, ja on todettu, että ihon sisällä aktiivinen melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. Herkälle iholle, jonka juuret ovat allergisia, on välttämätöntä nähdä lääkäri, mutta jos elämäntapaan liittyvä herkkä iho on tekijä, sen korjaaminen ei palauta herkkää ihoa. Kaikki viettävät ahneesti aikaa ihonhoitoon vuodenajasta riippumatta, ja sitä ympäröivät monet kosmeettiset tuotteet ja kauneustiedot. Siitä huolimatta on tärkeää ymmärtää, että jos ihonhoito itsessään on väärä, voit saada kuivan ihon, jos et ole siinä hyvä. Nuorten aknen syntymisen tai lisääntymisen pysäyttämiseksi on tärkeää tarkastaa oma elämäsi yleensä. Muista vain, että et saa murrosiän aknea. Olen kuullut, että jotkut sanovat, että akne, jota ei esiintynyt murrosiän aikana, alkoi kehittyä murrosiän loppupuolella. Joka tapauksessa syy on olemassa, ja se on tarpeen selvittää ja suorittaa sitten oikea hoito. On huomautettu, että kun ihon kosteus haihtuu ja huokoset kuivuvat, huokoset voivat aiheuttaa ongelmia, joten talvikuukausina on välttämätöntä olla hyvä. Monet ihmiset työskentelevät ahkerasti ihonhoidon parissa, jotta he voivat viettää aikaa kirkkaan valkoisella iholla, mutta todellisuudessa en usko, että on paljon ihmisiä, jotka työskentelevät sen puolesta oikean tiedon perusteella. Toisin kuin palattuaan kotiin, herätyksen jälkeen käytetty kasvojen pesusaippua ei poista meikkiä tai tahroja, joten voit olla varma, että se ei ärsytä ihoa ja sillä on hieman vähemmän voimakas puhdistusvoima. Useimmat ihmiset ajattelevat, että “kosteuttaminen on tärkeää kuivalle iholle, joten voide on joka tapauksessa hyödyllisintä!”, Mutta todellisuudessa voide säilyy suoraan. Se ei ole. Yllättäen monet naiset kärsivät herkästä ihosta, ja tutkimusyrityksen tekemä 20-40-vuotiaita naisia ​​koskeva tutkimus osoitti, että yli 40% japanilaisista sanoi: “Herkkä iho edestä. Vaikuttaa siltä, ​​että hän uskoo. Jos verenkierto ei ole tasaista, tärkeitä ravintoaineita ei voida toimittaa huokosoluihin, ja aineenvaihdunta on epänormaalia, mikä johtaa huokosiin liittyviin ongelmiin. Herkällä iholla tarkoitetaan ihoa, jossa ihon estotoiminto on muuttunut huomattavasti tylsäksi. On merkittävä piirre, että sillä kehittyy oireita, kuten kutinaa tai punoitusta sekä kuivuutta. Kasvopesuvaahto on erittäin hyödyllinen, koska se vaahtoaa vain lisäämällä vettä tai kuumaa vettä ja hieromalla sitä, mutta sen sijaan se aiheuttaa rasituksen iholle, joten joillakin ihmisillä on kuiva iho.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました