Kuivalle iholle …

Jos sinulla on suunnilleen samanikäinen akne, jolla on puhdas ja sileä iho, “Miksi minun täytyy viettää päiväni kärsimällä murrosikäisestä aknesta?” “Mitä voin tehdä voittaakseni murrosiän aknen?” Oletko koskaan ajatellut “Onko se?” Ihonhoito on tehokasta vain ihoon, joka on osa ihoa, ja sarveiskerrokseen, joka on osa ihoa. Minulle kerrottiin, että kerros on riittävän täydellinen estämään läpäisyn. Väitän, että kosteuttava vaikutus on voimakkaampi heti kylvyn jälkeen vedellä iholla kuin jonkin aikaa kylvyn jälkeen. Kun verenkiertoa muutetaan, huokosoluille välttämättömiä ravintoaineita ei ole mahdollista toimittaa, myös aineenvaihduntasykli häiriintyy ja huokoset ovat vaikeuksissa. Vaikuttaa siltä, ​​että karkean ihon yllättävä parantaminen on mahdotonta, vaikka teetkin liiallista ihonhoitoa ilman mitään teoriaa, joten on ehdottomasti parempi huolehtia kunnosta, kun ryhdytään toimenpiteisiin karkeaa ihoa vastaan. Valitettavasti otsassa esiintyvien ryppyjen uskotaan olevan ryppyjä, joita ei voida helposti poistaa, kun ne ovat muodostuneet, mutta näyttää siltä, ​​että harvennusmenetelmää ei ole olemassa. Useimmat ihmiset ajattelevat, että “kuiva iho vaatii kosteuttamista, joten voide on joka tapauksessa paras tuote!”, Mutta todellisuudessa voide säilyy suoraan. Ei. Kun se kuivuu, se menettää joustavuutensa huokosten ympärillä eikä sitä voida pitää suljettuna. Tällöin huokosiin jää tarpeettomia aineita, kuten meikkijäämät, lika ja bakteerit. Huolellista hoitoa tarvitaan talvikuukausina, koska sanotaan, että jos kosteus menetetään ja huokoset kuivuvat, huokosiin kohdistuu haittaa. Oman elämäntavan parantaminen on välttämätöntä murrosiän aknen puhkeamisen ja voimistumisen hallitsemiseksi. Muista niin paljon kuin mahdollista, jotta vältät murrosiän aknen. Noin tänä aikana näyttää siltä, ​​että yhä useammat ihmiset haluavat valkaisevia naisia. Ehkä sen vuoksi useimmilla naisilla on halu “valkaista”. On parempi olla rajoittamatta alttiutta herkälle iholle yhteen. Tästä syystä, jos haluat parantua, on välttämätöntä tarkistaa sisäiset tekijät, kuten stressi ja ruoka, puhumattakaan ulkoisista tekijöistä, kuten ihonhoito. Suurin osa niistä on vettä sisältäviä kehon saippuoita, mutta koska ne ovat nesteitä, niiden etuna on, että ne sekoitetaan ainesosien kanssa, joilla on monenlaisia ​​toimintoja kosteuttavan vaikutuksensa lisäksi. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun kesällä olevat ultraviolettisäteet ovat voimakkaita” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa auringonpolttamana”. Voidaan sanoa, että tällainen käyttö ei riitä ikäpisteitä vastaan ​​ja ihon sisällä aktiivinen melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. Kuivalle iholle ihon estotoiminto on heikentynyt, joten se on herkkä ärsytykselle, ja ihon tuoreus heikkenee ja ryppyjä todennäköisesti esiintyy.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました