Kuivan ihon takia …

Sanotaan, että aknen syy on se, että tali on tukossa huokosiin, ja aknebakteerit, jotka käyttävät talia ravinteina, lisääntyvät aiheuttaen tulehdusta ja pahenemista. Monet ihmiset sanovat “Minulla on kosmetiikkaa valkaisuun” ihon valkaisemiseksi, mutta voidaan sanoa, että se on täysin hyödytöntä, jos iho ei ole hyvin vastaanotettu. Ei voida sanoa, että on oikein minulle, että muut omistautuvat kauniin ihon tavoitteeseen. Luulen, että se vie jonkin aikaa, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. On todettu, että ryppyjä on havaittavissa silmien lähellä, koska iho on ohut. Verrattuna poskien lähellä olevan ihon paksuuteen, silmien ulkokulmat tai silmien alla ovat vain puolet ja silmäluomet ovat vain kolmanneksen ohuempia. Sanotaan, että jos iho on kuiva ja orvaskedeltä puuttuu vettä, keratiini ei kuoriudu helposti ja paksummaksi. Tällöin, vaikka keskitytkin ihonhoitoon, tärkeät ainesosat eivät pääse ihoon, joten vaikutus on heikko. Välittömästi kylvystä poistumisen jälkeen on välttämätöntä kosteuttaa voiteella tai öljyllä tehokkaasti, mutta ole varovainen itse vartalon saippualla ja sen pesemismenetelmillä, ja se on täydellinen ihon kuivumisen estämiseksi. Tee se. Kun verenkierto heikkenee, tärkeitä ravintoaineita ei voida toimittaa huokosoluihin, aineenvaihdunta muuttuu epänormaaliksi ja sen seurauksena huokosissa esiintyy ongelmia. Kasvolihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kiinnittyvät hartioista tai kaulasta kasvoihin, joten kun ne sammuvat, ne eivät enää voi tukea ihoa ja rypistyä. Nasolabiaaliset taitokset tai ryppyjä eivät voi piilottaa ikääsi. Sanotaan, että “näytätkö todellista ikääsi nuoremmalta vai ei”, arvioidaan tämän nenälabiaalisen taittuman ja ryppyjen olemassaolon tai puuttumisen perusteella. Kuiva iho on tila, jossa iholla on vettä, joka on kosteuden lähde. Arvokkaan veden menettäneelle iholle kehittyy tulehdus esim. Bikinistä johtuen ja se muuttuu karkeaksi. Ihmiset, joiden sanotaan olevan nykyaikaisia ​​ihmisiä, eivät usein kykene vapauttamaan stressiä, joten jos sanot, että käytät kasvojen puhdistusvaahtoa tai -voiteita, joiden sanotaan olevan tehokkaita aknea vastaan, mutta parannuksesta ei ole melkein merkkejä, mielestäni stressi koska elän pystymättä ratkaisemaan ongelmaa. Jos sinulla on allergioiden aiheuttama herkkä iho, on tärkeää kääntyä lääkärin puoleen, mutta arkaluonteiselle iholle, joka on jokapäiväisen elämän perusta, voit parantaa sitä myös sanomalla, että herkkä iho paranee. Ei ole virhe. Kun vesi on poissa, huokosien ympärillä on vähemmän joustavuutta, eikä niitä ole enää mahdollista pitää kiinni. Siksi kuulin, että huokoset ovat tukossa kosmeettisilla jäännöksillä, lialla ja bakteereilla. Huomaa, että “valkaisukosmetiikkaa ei ole tarkoitettu käytettäväksi vain silloin, kun siinä on täpliä!” Huolehdi säännöllisesti melaniiniaktiivisuuden estämisestä ja pidä ihosi vastustuskykyisenä virheille. Kun yhdellä saman ikäisellä ikäisilläni on läpinäkyvä iho, “Mikä saa minut kärsimään murrosiän aknesta?” “Millaista hoitoa minun pitäisi noudattaa murrosiän aknen parantamiseksi?” Oletko koskaan miettinyt?

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました