Kuivasta ihosta …

Usein on niin, että se, mitä teimme ihon kaunistamiseksi, oli todella väärin. Loppujen lopuksi aloitetaan kauniin ihon prosessi hallitsemalla tietoa. Kauan sitten levynmuotoiset huokospakkaukset olivat kaikki raivoa. Näytin usein tuttavilleni keratiinitulpat, jotka vedin huokosistani ja tein itsestäni hämärän koko yön. “Vaikuttaa siltä, ​​että monet japanilaiset haluavat käydä kylvyssä, eikä ole harvinaista, että ihmiset saavat kuivan ihon käymällä liikaa kylpyä tai pesemällä ihoa liikaa.” Olen kuullut sen. Useimmat ihmiset ajattelevat, että “kuivalle iholle on tärkeää kosteuttaa, joten voide on paras!”, Mutta tarkalleen, voide säilyy siinä tilassa. Se ei tarkoita sitä. Nuorten aknen syntymisen tai heikkenemisen estämiseksi on tärkeää tarkistaa päivittäinen elämäntapa. Pidä tämä mielessä estääksesi murrosiän aknen. Vaikka olisit henkilö, joka pitää mielessä ympäri vuoden, teet virheen, kuten esimerkissä “sain auringonpolttaman, mutta jos en välittänyt siitä enkä katsonut sitä, olisi tahroja! “Voidaan sanoa, että joskus teetkin. Muista, että kosteuttava vaikutus on parempi heti kylvyn jälkeen, kun vedellä on ihoa, kuin sen jälkeen, kun olet käynyt kylvyssä jonkin aikaa. Koska se on vartalosaippua, jota käytetään itsestään selvänä, sinun on käytettävä jotain, joka on hyvä ihollesi. On kuitenkin olemassa monia kehon saippuoita, joilla on haitallinen vaikutus ihoon. Kasvojen pesun perustarkoituksen on oltava vain lian, kuten hapettuneen meikin tai talin, puhdistaminen. Kuulen kuitenkin, että jotkut ihmiset suorittavat kasvojen puhdistuksen, joka poistaa jopa iholle välttämättömän sebumin. On todettu, että herkkä iho on tila, jossa iholle alusta alkaen annettu estotoiminto on rikki eikä voi toimia normaalisti, ja voi esiintyä erilaisia ​​iho-ongelmia. Jos haluat säilyttää estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, sinun on tehtävä “kosteuttava” hoito hyödyntämällä täysimääräisesti keramidia sisältävä voide, jonka tehtävänä on pitää kosteutta sarveiskerroksessa. Otsassa esiintyvien ryppyjen uskotaan olevan ylittämättömiä niiden muodostumisen jälkeen, mutta olen kuullut, että ohenemisen hoitomenetelmä ei ole nolla. Kuivan ihon osalta, koska ihon estotoiminto on masentunut, ei ole tarpeeksi voimaa ärsytyksen voittamiseksi, ja uskotaan, että ihon joustavuus on heikentynyt ja ryppyjä todennäköisesti esiintyy. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain kesällä” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun sanon, että olen palanut.” Voidaan sanoa, että tämä käyttö ei riitä ikääntymistä vastaan, mutta on todettu, että melaniini, joka on huono ihon sisällä, on aktiivista vuodenajasta riippumatta. Tähän asti ihonhoito ei ole keskittynyt koko kehon prosessiin luoda kaunis iho. Erityisesti se ei ole erilainen kuin lannoitteen ruiskuttaminen kaivamatta peltoja.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました