Kun estotoiminto laskee …

Herkkä iho kärsii talin tai kosteuden puutteesta ympäri vuoden ja kuivuu, ja ihoa suojaava estotoiminto pysyy heikkona pitkään, joten iho-ongelmia todennäköisesti esiintyy. Jos sitä tarjotaan nimellä “vartalon saippua” supermarketeissa, mielestäni suurin osa puhdistusvoimasta on tasolla, joka ei ole ongelma. Tässä mielessä on tärkeää saada jotain, joka ei vahingoita ihoa. Mitä tulee virheisiin, melaniinia varastoidaan ihoon pitkään, ja jos haluat poistaa virheet, se vie yhtä paljon aikaa kuin kului ilmestymiseen virheinä. Minulle opetettiin. Naisille, jotka kamppailevat “valkaisemaan ihoaan”! Väitän, että on mahdotonta saada valkoista ihoa ilman vaikeuksia. Sen sijaan, miksi ei kokeilla “tapaa pyrkiä valkaisuun”, jota ihmiset, jotka ovat todella muuttuneet pimeästä oikeudenmukaiseksi, ovat jatkaneet harjoittelua? “Japanilaisille ei ole harvinaista, että ihmiset saavat kuivan ihon käymällä pitkään kylvyssä tai pesemällä liikaa öljyä ihostaan, ehkä siksi, että he luulevat voivansa päästä eroon kylvyssä olevasta väsymyksestään.” dermatologit tekevät tämän. Suorittamalla ihonhoitoa iholla ei esiinny erilaisia ​​ongelmia, ja se sopii ihon kirkastamiseen ja helpottamiseen. Vaikuttaa siltä, ​​että on monia ihmisiä, jotka työskentelevät ihonhoidon parissa pitääkseen ihonsa kirkkaana ja valkoisena, mutta todellisuudessa vain harvat ihmiset tekevät sen vankalla tietämyksellä.Ei ole liioittelua. Kun vettä menetetään, huokosien ympäristö muuttuu jäykäksi eikä sitä voida pitää suljettuna. Toisin sanoen huokoset ovat täynnä tarpeettomia aineita, kuten meikkijäämiä, likaa ja bakteereita. Kasvolihakset ovat tietysti lihaksia, jotka kulkevat hartioista tai kaulasta kasvoihin, joten kun kyseisen osan voima laskee, on vaikea pitää ihoa edelleen ja ryppyjä ilmestyy. Suihkun jälkeen on tärkeää kosteuttaa öljyllä tai kermalla, mutta olisin kiitollinen, jos voisit estää ihon kuivumisen kiinnittämällä huomiota itse vartalon saippuan ainesosiin ja käyttöön. Ihmiset, joiden sanotaan olevan nykyaikaisia ​​ihmisiä, eivät voi vapauttaa stressiä, joten jos puhdistat kasvojen puhdistusvaahdolla tai voiteella aknen hoitoon, mutta et parane lainkaan, sinulla on stressiä. Oletetaan olevan syy. Kun estotoiminto laskee, kehon ulkopuolinen ärsytys aiheuttaa karheaa ihoa, ja ihon suojaamiseksi ärsytykseltä erittyy suuri määrä talia ja monet ihmiset tulevat tahmeaksi. On tärkeää “syödä jatkuvasti valkaisuun sopivia ruokia”. Tämä verkkosivusto kertoo sinulle “millaisella ruoalla on positiivinen vaikutus valkaisuun?” Kosteuttavan vaikutuksen uskotaan olevan tehokkaampi heti kylvyn jälkeen ihon pinnalle jääneen veden kanssa kuin sen jälkeen, kun on otettu vähän aikaa kylvyn jälkeen. Useimmissa tapauksissa viat nousevat ihon pinnalle aineenvaihdunnan takia ja häviävät pian, mutta kun melaniinipigmenttiä valmistetaan enemmän kuin tarpeellista, se pysyy iholla ja muuttuu virheiksi.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました