Kun kutitat …

Toteuttamalla ihonhoitoa voit estää monia iho-ongelmia ennen kuin ne tapahtuvat, ja voit tehdä oman ihosi vanukkaalla, jolla on hieno meikki. Nuorten aknen syntymän tai heikkenemisen lopettamiseksi on tärkeää parantaa omaa elämäntapaa. Muista välttää murrosiän aknea. Jos sinulla on edelleen karkea iho, sinulle kehittyy akne, jne., Etkä voi toipua nopeasti kaikella tähän mennessä tekemälläsi hoidolla. Ajattele erityisesti kuivalle iholle, että kosteus yksinään ei riitä useimmissa tapauksissa. Jos yhdellä luokkatoverini aknesta on sileä iho, “Miksi kärsit murrosiän aknesta?” “Millaista kättä voit käyttää murrosiän aknen poistamiseen?” Luulen, että olet ajatellut. Vaikka kiinnität huomiota ihonhoitoon 365 päivää vuodessa, iho-ongelmat tulevat esiin yksi toisensa jälkeen. Ovatko nämä huolet minulle ominaisia? Haluaisin tietää, mitä muut ihmiset pitävät päänsä päällä. Jopa ne, jotka ajattelevat sitä aina, kuten “Jos saat auringonpolttaman, älä huolehdi siitä ja älä katso sitä, sinulla on tahroja!” “Voi tapahtua. Jos parannat verenkiertoa tavanomaisella harjoittelulla, saatat pystyä edistämään liikevaihtoa ja tekemään ihosi valkaisusta kauniimman. Jotkut saattavat sanoa, että he ovat aina kiireisiä työssä eivätkä nuku niin kauan. Mutta jos haluat valkaisua, sinun on pidettävä uni aika. Jos jätät ryppyjä silmien ulkokulmiin sellaisina kuin ne ovat, ne kaiverretaan näkyvällä tavalla ilman rajoituksia, joten jos et huolehdi niistä heti löytämisen jälkeen, se voi olla pelottavaa. Kun peset kasvosi kasvosaippualla, iho, jonka pitäisi normaalisti olla heikosti happama, tulee emäksiseksi lyhyeksi ajaksi. Kun peset kasvosi saippualla, se tuntuu jäykältä, koska ihosi on emäksinen. Jos haluat säilyttää vahvan estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, on välttämätöntä toteuttaa “kosteuttavia” toimenpiteitä käyttämällä keramidia sisältävää voidetta, jonka tehtävänä on varastoida kosteutta koko sarveiskerroksessa. Kutina naarmuttaa usein tietämättään, jopa nukkuessaan. Ihon, jolla on kuiva iho, tulisi yrittää leikata kynsiään, jotta iho ei vahingoitu vahingossa. On ymmärrettävää, että jotkut japanilaiset pitävät mieluummin kuumasta kylvystä, mutta epätavallisen kuuma vesi ärsyttää hyvin ihoa, ja rasva, joka mainitaan ihon kosteuttavaksi ainesosaksi, on järjetöntä. iho, koska se vie pois sillä välin. Voi olla hieman pelottavaa mennä lääkäriin karkeaan ihohoitoon, mutta jos “kokeilet jotain, mutta karkea iho ei normalisoidu”, sinun on mentävä ihotautilääkäriin nopeasti päätöksellä päästä eroon siitä. On välttämätöntä sanoa: “Kun tulet kotiin, poista lika meikistäsi tai sebumistasi.” Jos tätä ei voida tehdä varmuudella, ei ole liioiteltua sanoa, että “valkaisu on hyödytöntä niin paljon kuin luulet!”

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました