Kun kysyn naiselta, mitä hän haluaa eniten ihostaan ​​…

Useimmat ihmiset sanovat: “Käytän edelleen kosmetiikkaa, jonka sanotaan olevan tehokas valkaisuun”, koska haluan valkaisun, mutta jos iho ei ole hyvin vastaan, se ei ole 99-prosenttisesti turhaa. Onko? Yleensä, jos tuote on esillä nimellä “Body Soap”, voit yleensä olla varma, että sillä on pesuainetta. Pikemminkin on tärkeää huomata, että on tärkeää saada jotain, jolla ei ole negatiivista vaikutusta ihoon. Kun se kuivuu, huokosten ympärillä oleva alue tulee jäykäksi ja on vaikea pitää sitä suljettuna. Siksi huokoset ovat täynnä tarpeettomia aineita, kuten meikkijäämiä, bakteereita ja likaa. Mitä tulee silmän ulkokulmien ryppyihin, jos jätät ne yksin, ne pahenevat ja kaiverretaan, joten jos et ryhdy välittömästi toimenpiteisiin huomatessasi sitä, se voi olla kauheaa. Eikö siellä ole jotain “Olen ollut jatkuvasti kuiva jonkin aikaa, enkä voi olla huolimatta siitä”. Jos jätät sen sellaisenaan: “Sinulla on tavallinen kuiva iho!?”, Se on pahempaa ja sinulla on kokemus, jota et koskaan kuvitellut. On parempi olla ajattelematta, että sellaisen henkilön ponnistus, jolla ei ole yhteyttä tai yhteyttä, tehdä ihosta kaunis, soveltuu myös itse häneen. On tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita varautumalla siihen, että se vie aikaa ja rahaa. Koska se on vartalon saippuaa, jota käytän joka kerta, on edellytys käyttää jotain, jolla on affiniteettia ihoon. On kuitenkin monia kehon saippuoita, jotka voivat vahingoittaa ihoa. Vaikuttaa siltä, ​​että jotkut ihmiset sanovat, että akne, jota ei voitu leikata murrosikään, tuli murrosiän loppupuolella. Sekä kaneilla että sarvilla on syitä, joten määritetään ne ja hyväksytään sopiva hoitomenetelmä. Kehon saippuan määrittelemättä jättäminen voi poistaa jopa iholle normaalisti tarvittavat kosteuttavat ainesosat. Siksi esitämme kehon saippuavalintamenetelmän, joka on hyödyllinen kuivalle iholle. Herkkä iho on tila, jossa ihon luonnollinen sietokyky muuttuu epänormaaliksi eikä se voi toimia tehokkaasti, ja on olemassa riski sairastua erilaisiin iho-ongelmiin. Voit sanoa, että sinun ei tarvitse olla varovainen hengityksessäsi elämässäsi. Saatat miettiä, “Kuinka hengitys vaikuttaa kauniiseen ihoon?”, Mutta kauniilla iholla ja hengityksellä on paljon tekemistä toistensa kanssa. Herkälle iholle, joka johtuu allergisesta rakenteesta, on tärkeää nähdä lääkäri, mutta jos se on herkkä iho, jonka sanotaan johtuvan elinkaaresta, on turvallista sanoa, että jos muutat sitä, voit myös korjata ihon herkkä iho. Jos ihosi on vaikeuksissa, älä koske siihen ja paranna joustavuutta, joka sinulla on alusta alkaen. Jotta ihosi olisi kaunis, haluat ehdottomasti noudattaa sitä. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat eniten ihostaan, he kertoivat minulle, että enemmistö oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Ei ole liioiteltua sanoa, että naisella, jolla on kaunis iho, on enemmän mieltymyksiä ja näyttää viehättävältä. Jos karkea iho jätetään käsittelemättä, todennäköisesti kehittyy akne ja vastaavat, ja sitä on mahdotonta parantaa sujuvasti vain yhdellä yleisellä hoitomenetelmällä. Varsinkin kuivalle iholle kosteuttaminen yksinään ei usein paranna.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました