“Kun palaat menemästä ulos, poista meikin ja talin lika …

Tiettynä vuonna eri osien huokosien kokkareet muuttuvat hirvittävän ärsyttäviksi, mutta voidaan sanoa, että on kulunut kauan ennen kuin niistä tulee kokkareita. Vaikka ihonhoito on tehokasta vain iholle kuuluvassa orvaskedessä ja sen sisällä olevassa sarveiskerroksessa, tämä välttämätön sarveiskerros on kerros, jolla ei ole tarpeeksi tilaa hapen kulun pysäyttämiseksi. Vaikuttaa siltä, ​​että se on tulla. Kuivan ihon sanotaan olevan tilassa, jossa ihon estotoiminto on alhaalla, joten sillä ei ole voimaa voittaa ärsykettä, ja ihon joustavuus vähenee huomattavasti tai se on taipuvainen ryppyihin. Ei ole epäilystäkään. Jos haluat todella parantaa kuivaa ihoa, on tärkeintä jättää meikkisi koskemattomaksi ja suorittaa kosteuttava ihonhoito 3-4 tunnin välein. Todellisuudessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että se ei ole helppoa. Mitä tulee ihonhoitoon, mielestäni nesteytys on tärkeää. Riippuen siitä, miten kosteutat voidetta, ihon kunto ja meikkipasta eroavat suuresti, joten käytä voidetta vapaaehtoisesti. On välttämätöntä sanoa: “Kun palaat toimistolta, poista lika meikistäsi ja sebumistasi.” Jos et pysty tekemään tätä täydellisesti, voit jopa sanoa: “Valkaisu on mahdotonta!” Monet ihmiset ajattelevat, että kosteuttaminen on välttämätöntä kuivalle iholle, joten kiimainen voide on paras ratkaisu kaneille, mutta totuuden mukaan voide on suora.Vettä ei ole mahdollista pidättää vedessä. Heräämiseen käytettävä kasvopesusaippua, toisin kuin yöllä, ei pese meikkiä tai likaa, joten on parempi käyttää sellaista, joka on lempeä iholle ja ei vahva, jos se voi puhdistaa. Kun UV-säteet vahingoittavat ihoa, se ei lopeta melaniinin tuotantoa sen jälkeen, ja useimmissa tapauksissa se jatkaa melaniinin tuottamista, mikä on alttius tekijäksi ikäpisteille. Vanhetessamme jotkut sanovat, että ryppyjä kaiverretaan huomatessaan: “En tiennyt, että se oli ollenkaan sellaisessa osassa!”. Tämä johtuu ihon ikääntymisestä. Jotkut sanovat, että akne, jota ei esiintynyt lainkaan murrosiässä, alkoi näkyä lähes 30-vuotiaana. Joka tapauksessa on syy, joten varmista se ja anna asianmukainen hoito. Voi olla hieman pelottavaa mennä sairaalaan karkean ihon takia, mutta jos sanot “Olen tehnyt erilaisia ​​asioita, mutta karkea iho ei parane”, minun on mentävä heti ihotautilääkäriin päästäkseni eroon. Vaikka työskentelet kovasti ihonhoidossa ympäri vuoden, en usko, että iho-ongelmasi katoavat. Onko kenelläkään tällaisia ​​ongelmia? Haluaisin tietää, mitä muut naiset pitävät päänsä päällä. Jos silmiä ympäröivät ryppyjä on näkyvää, äkillisestä vaikutelmasta tuleva ikä kasvaa, joten ryppyjä on huolestuttavaa, joten on pelottavaa jopa nauraa niin paljon kuin mahdollista. Voidaan sanoa, että se on suuri vihollinen. Jos olet huolissasi siitä, että ihosi kuivuu joka päivä, hanki vartalosaippua, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Jos iho on tärkeää, kosteuttaminen on välttämätöntä vartalosaippuaa valittaessa.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました