Kun peset kasvosi kasvosaippualla …

Vaikka ihonhoito toimii vain iholla, joka on ihon lähde, ja sen sisällä olevalla sarveiskerroksella, tärkeä rooli oleva sarveiskerros on kerros, joka on riittävän vahva estämään ilman kulkua. opetti. Voidaan sanoa, että kasvojen pesun perustarkoitus on poistaa vain lika, kuten hapettunut meikki tai tali. Kuulin kuitenkin, että on monia ihmisiä, jotka työskentelevät pesemään kasvonsa, jotta jopa iholle välttämätön sebumi voidaan poistaa. Jos teet virheen vartalosaippuan valinnassa, saatat todella vaarantaa iholle välttämättömät kosteuttavat ainesosat. Tämän estämiseksi näytämme sinulle, kuinka määritetään kuivalle iholle tehokas vartalosaippua. Kuiva iho tarkoittaa veden puutetta, joka on ihon tuoreuden lähde. Iho, joka on menettänyt korvaamattoman veden, aiheuttaa bakteerien ja vastaavien aiheuttamaa tulehdusta ja etenee epämiellyttäväksi karkeaksi. Voit nähdä paljon kosmetiikkaa, joka voi peittää huokoset ja tehdä niistä huomaamattomia, mutta monissa tapauksissa suurten huokosien avaamisen syytä ei voida tunnistaa, ja olemme huolissamme myös yleisistä elinoloista, kuten ruoasta ja unesta. lisätä. Melaniinia on varastoitu ihoon pitkään, ja jos haluat päästä eroon täplistä, tarvitset saman ajan kuin pisteiden ilmestyminen. Monet rypyt ympäröivät silmiä ohuen ihonsa vuoksi. Poskien ihon paksuuteen verrattuna silmien ala tai silmän kulmat ovat vain puolet ja silmäluomet ovat vain kolmasosan ohuempia. Nykyinen ihonhoito ei kiinnittänyt huomiota kehon rakentamiseen kauniiseen ihoon. Esimerkiksi se ei eroa siitä, että jatketaan vain lannoitteen ruiskuttamista peltoja kaivamatta. Kun peset kasvosi kasvosaippualla, näyttää siltä, ​​että iho, jonka pitäisi normaalisti olla heikosti happama, tulee emäksiseksi hetkeksi. Syy miksi sinusta tuntuu jäykältä, kun peset kasvosi kasvojen pesusaippualla, on se, että ihostasi on tullut emäksistä. Kun kutinaa, se naarmuttaa ihoa usein luonnollisesti, jopa nukkuessaan. Ihon, jolla on kuiva iho, tulisi leikata kynsiään usein, jotta ne eivät vahingossa vahingoita ihoaan. Uskotaan, että kosteuttava vaikutus on tehokkaampi heti kylvyn jälkeen, kun iho on kosteutettu, kuin silloin, kun ihonhoitoa suoritetaan lyhyen ajan kuluttua kylvyn jälkeen. “Japanilaisille näyttää siltä, ​​että monet ihmiset haluavat käydä kylvyssä, ja on monia ihmisiä, jotka mielettömästi käyvät kylvyssä tai pesevät ihonsa liikaa ja kärsivät kuivasta ihosta.” Voidaan myös nähdä. Nykyään näyttää siltä, ​​että suurin osa ihmisistä sanoo pitävänsä valkaisevia naisia ​​mieluummin. Ehkä siksi kuulin, että useimmilla naisilla on halu “valkaista”. Aamutunneissa käytetty kasvosaippua ei poista meikkiä tai likaa, toisin kuin kotiin palattuaan, joten on parempi käyttää sellaista, joka ei rasita ihoa eikä ole vahva, jos sillä on puhdistusvoimaa . Nuoren aknen syntymän tai heikkenemisen lopettamiseksi on tutkittava päivittäinen elämä uudelleen. Kaivaa se rintaan mahdollisimman paljon estääkseen murrosiän aknen.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました