Kun saavut tietyn iän …

Kun saavutat tietyn iän, eri osien huokosien kokkareita ei voida auttaa, mutta kokkareiksi tuleminen kestää kauan. Rypyt ympäröivät silmiä niiden ohuen ihon takia. Poskien muodostavan ihon paksuuteen verrattuna silmien ala ja silmän kulmat ovat vain puolet, ja silmäluomet ovat vain kolmasosa. Voidaan sanoa, että on tärkeää “syödä elintarvikkeita, joilla on korkea valkaiseva vaikutus” säännöllisesti. Tällä sivustolla voit tarkistaa “Minkälaista ruokaa minun pitäisi syödä valkaisemiseksi?” Jotkut sanovat, että akne, jota ei voitu leikata murrosikään, alkoi näkyä aikuisuudessa. Kummassakin tapauksessa syyn on oltava, joten selvitämme sen ja työskentelemme kohdennetun hoidon parissa. Eikö se ole jotain “Olen huolissani siitä, että ihoni on jatkuvasti kuiva nykyään”? Jos et kosketa sitä: “Sinulla on kuivaa ihoa kaikkialla!?”, Voit vakavampi ja saada kauhistuttavan kokemuksen. Jos karkea iho jatkuu, aknea ja vastaavia esiintyy todennäköisesti, ja sitä on vaikea parantaa kevyesti pelkästään tavallisella hoidolla. Esimerkiksi kuivasta ihosta voidaan sanoa, että pelkkä kosteuttaminen ei yleensä normalisoi ihoa. Jos estotoiminto ei toimi riittävästi, ympäröivän ympäristön aiheuttama ärsytys on kannustin, joka aiheuttaa karheaa ihoa, ja suojaamaan ihoa ärsytykseltä aktivoidaan talin eritys ja monet ihmiset muuttuvat tahmeiksi. Ehkä jotkut ihmiset ajattelevat, että he ovat aina kiireisiä työssä ja että heillä ei ole tarpeeksi unta. Kuitenkin, jos kaipaat valkaisua, voit olla varma, että on tärkeää saada tarpeeksi unta. Herkällä iholla tarkoitetaan ihoa, jossa ihon estofunktio on erittäin heikentynyt. On luonnollista olla kuivaa, ja on yleistä nähdä oireita, kuten kutinaa ja punoitusta. Mielestäni herkän tai kuivan ihon hoidossa on tärkeää “vahvistaa ja palauttaa ihon estotoiminto”. Väitän, että periaatteena on sulkutoiminnon korjaaminen käytännössä ennen kaikkea muuta. Sinun pitäisi ajatella, että herkälle iholle on useita syitä. Siksi, jos tavoitteena on palauttaa se, on tärkeää harkita uudelleen ulkoisten tekijöiden, kuten ihonhoito, lisäksi myös sisäisiä tekijöitä, kuten stressiä ja ruokaa. On melko vähän ihmisiä, jotka sanovat: “Kun on viileää, ihosi kuivuu ja kutisee.” Tuolloin vallinnut tilanne näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät jatkuvasti kuivasta ihosta. Jos haluat säilyttää estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, mielestäni on tärkeää tehdä kaikkesi “kosteuttamiseksi” käyttämällä keramidia sisältävää voidetta, joka pitää kosteuden sarveiskerroksessa. Jos haluat todella saada kauniin ihon pesemättä kasvosi, sinun on pidettävä mielessä “älä pese kasvosi” todellinen merkitys, jotta sinua ei ymmärretä väärin. Noin tänä aikana mielestäni suurin osa ihmisistä väittää, että valkaisevat naiset ovat hyviä. Ehkä tuon taustan takia monet naiset haluavat “valkaista”.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました