Kun vedestä puuttuu …

Vaikuttaa siltä, ​​että joskus huomautetaan, että otsaan ryppyjä ei voida helposti palauttaa, kun ne on tehty, mutta näyttää siltä, ​​että ohennuksen hoitomenetelmä ei ole nolla. Jos haluat päästä eroon karheesta ihosta, on tärkeää puhdistaa se kehon sisäpuolelta syömällä hyödyllisiä ruokia ja vahvistaa sitä ulkopuolelta käyttämällä voidetta, joka soveltuu erinomaisesti karkealle iholle. Herkällä iholla tarkoitetaan ihoa, jossa ihon estofunktio on laskenut erittäin voimakkaasti. Voidaan sanoa, että on ominaista, että oireita, kuten kutinaa ja punoitusta, esiintyy samoin kuin kuivuutta. Oletko koskaan sanonut: “Olen ollut huolissani, koska ihoni on kuiva päivittäin jonkin aikaa.” Huomaa, että jos jätät sen “yksinkertaiseksi kuivaksi ihoksi!”, On vaarana joutua huonoon tilaan ja saada vakavat silmät. Kun vedestä puuttuu, huokosten ympärillä oleva alue tulee jäykäksi eikä kykene pysymään suljettuna. Siinä tapauksessa kuulin, että huokosiin jäi sellaisia ​​asioita kuin meikki, jota ei voitu poistaa, ja lika ja bakteerit. Vuosien mittaan ryppyjä muodostuu monta kertaa tietämättä: “En ole koskaan huomannut olevani sellaisessa paikassa!”. Tältä osin ihon ikääntymisen voidaan sanoa olevan kannustin. Suurin osa niistä on vesimuodon saippuoita, mutta koska ne ovat nesteitä, niillä ei ole vain kosteuttava vaikutus, vaan ne sisältävät myös joitain ainesosia, joilla on erilaisia ​​toimintoja. Jos ihosi on aina kuiva, hanki vartalosaippua täynnä kosteuttavia ainesosia. Jos olet huolissasi ihostasi, on tärkeää, että kosteuttava aine ei hämärtyä vartalosaippuavalikoimassa. Vaikka ihonhoito vaikuttaa vain ihon ihoalueeseen ja siinä olevaan sarveiskerrokseen, tärkeällä roolilla oleva sarveiskerros päästää myös ilman läpi. Kuulin, että kerros on tukeva tarpeeksi pitämään sitä alhaalla. Useimmissa tapauksissa viat nousevat ihon pinnalle liikevaihdon vaikutuksesta ja häviävät vähitellen, mutta jos syntyy liikaa melaniinipigmenttiä, se pysyy iholla ja muuttuu vikoiksi. Iäkkäiden kohdalla melaniinia varastoidaan ihoon pitkään, ja jos haluat päästä eroon ikäpisteistä, voi kulua sama aika kuin ikäpisteiden ilmestyminen. Monet ihmiset sanovat: “Kylmänä vuodenaikana ihosi kuivuu ja kutina on epätavallista ja hankalaa.” Aikojen trendejä tarkasteltaessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta ympäri vuoden. Monet ihmiset ovat huolissaan nenän huokosista. Sen sanotaan olevan osa kasvoja, johon kertyy erityistä talia, ja haluat ehkä murskata sen kynsillesi, mutta se vahingoittaa ihon orvaskeden ja aiheuttaa tylsyyttä. Kylmällä säällä tarvitaan huolellista hoitoa, koska tiedetään, että kun vesi haihtuu ja huokoset kuivuvat, huokoset voivat aiheuttaa ongelmia. Kun peset kasvosi, ihon pintaan kalvomuodossa tarttunut lika tai tali poistuu, joten kauneudenesteen ainesosat, joka on seuraava hoitoon käytettävä voide, tunkeutuvat helposti ja tarjoavat kosteutta iholle. Voit tehdä sen.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました