Kutina …

Normaalisti, jos se on tuote, jota myydään nimellä “vartalon saippua”, pesuaine ei ole ongelma. Siksi on huomattava, että sinun pitäisi ostaa hypoallergeeninen. “On melko vähän japanilaisia, jotka haluavat virkistää itseään kylvyssä, ottaa sekaan kylpyä tai harjata ihoa liikaa ja saada kuivaa ihoa.” Voit myös nähdä opettajan. Jos et siedä sebumin esiintymistä ihollasi, vaikka hieroisitkin ihoa tummia pilviä vasten, se aiheuttaa aknea. Ole hyvä ja tee se varovasti, jotta et vahingoita ihoasi mahdollisimman paljon. Kun verenkierto muuttuu epänormaaliksi, ei ole mahdollista lähettää tarpeeksi ravinteita huokosoluihin, aineenvaihdunta on myös heikentynyt ja huokoset aiheuttavat lopulta ongelmia. Ehkä sinäkin työskentelet jatkuvasti kovasti ihonhoidon parissa, jota ympäröi laaja valikoima kosmetiikkaa ja kauneuteen liittyviä tietoja. Kuitenkin, jos menettely on teoreettisesti väärä, sinulla on suuri todennäköisyys, että sinulla on kuiva iho. Aamulla käytetty kasvojen pesusaippua ei pese meikkiä tai likaa kuten kotiin palattuasi, joten sinun tulisi valita heikko, jos se on ihollasi pehmeää ja sillä on puhdistusvoimaa. Useimmissa tapauksissa tahrat nousevat ihon pinnalle vaihtumisen seurauksena ja irtoavat tulevaisuudessa, mutta kun melaniinipigmentti kehittyy epänormaalisti, se pysyy iholla ja muuttuu tahroiksi. Jos teet virheen vartalasaippuan valinnassa, on olemassa vaara, että jopa iholle tarvittavat kosteuttavat ainesosat poistetaan todellisuudessa. Tämän estämiseksi näytämme sinulle, kuinka tunnistaa vartalon saippua kuivalle iholle. Kun saavun tietyn iän, kokkareet huokosissa eri osissa ovat todella ärsyttäviä, mutta kesti monta vuotta, jotta siitä muodostui kokkareita. Tiedetään, että kun iho kuivuu ja vesi haihtuu orvaskeden kerroksesta, keratiinista tulee vaikea irrottautua ja paksummaksi. Jos sinulla on tällainen ihosairaus, vaikka tekisitkin parhaansa ihonhoidossa, ravitsemuksellisten komponenttien on mahdotonta tunkeutua ihoon, joten on parempi ajatella, että sillä ei ole vaikutusta. Toteuttamalla ihonhoitoa voit estää monia iho-ongelmia ja voit tehdä oman kirkkaan ihon meikkiä varten. Jos haluat todella parantaa kuivaa ihoa, on tehokkainta vetäytyä meikistä ja suorittaa kosteuttava ihonhoito 3-4 tunnin välein. Mutta eikö se ole todella vaikeaa? Kutina ja usein tietämättään naarmuuntamalla ihoasi kynsillä, jopa nukkumaan mennessä. Ihmisillä, joilla on kuiva iho, on leikattava kynnet tahattomien ihovaurioiden välttämiseksi. Sanotaan, että otsaan ryppyjä ei voida poistaa, kun ne ovat muodostuneet, mutta ryppyjen ohenemisen yhteydessä se ei ole “nolla!”. Nasolabiaaliset taitteet ja ryppyjä ovat vanhempia. Voidaan sanoa, että “näyttääkö se todellisen iän yläpuolelta”, riippuu tämän nasolabiaalisen taittuman ja ryppyjen olemassaolosta tai puuttumisesta.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました