Kuuluisia näyttelijöitä tai kauneuskriitikoita …

Tulee melko vähän ihmisiä, jotka ovat erittäin kiinnostuneita näkemään “Kosmetologia ilman kasvojen pesua”, jonka kuuluisat näyttelijät tai kauneuskriitikot osoittavat blogissansa. Naisten yleisin halu on “Haluan saada kauniin ihon!”. Naisella, jolla on kirkas iho, on aivan toinen mieltymys ja takaa, että hän näyttää kiehtovalta. Kun vesi on poissa, huokosien ympärillä oleva alue kovettuu, etkä voi pitää sitä suljettuna. Tämän seurauksena huokoset ovat täynnä tarpeettomia aineita, kuten meikkijäämiä, bakteereita ja likaa. Saat sairastua kutinaan ja huonoihin ihoihin kuivuuden vaikutusten takia, eikö? Korvataan sitten ihonhoitotuotteet paitsi erinomaisella kosteuttavalla vaikutuksella myös kehon saippualla. On harvinaista, että henkilö, jolla ei ole yhteyttä tai yhteyttä, työskentelee kovasti saadakseen kauniin ihon, mikä ei sovi hänelle. Se on vaivaa, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. Kun kutitat, jopa nukkuessasi, naarmut usein vaistomaisesti ihoa kynsilläsi. Ihmisillä, joilla on kuiva iho, on leikattava kynnet, joten varo vahingoittamasta ihoa vahingossa. Kun iho kuivuu ja iho menettää vettä, keratiini ei irtoa helposti ja paksummaksi. Ei ole liioiteltua sanoa, että jos pudotat sellaiseen tilaan, vaikka annat parhaansa ihonhoidossa, hyödyllisten ainesosien on mahdotonta päästä ihon sisälle, eikä sillä ole vaikutusta. Kun peset kasvosi, ihon pintaan kalvossa tarttuva lika katoaa, joten voiteen tai seerumin ravintoaineet, joita käytät tuolloin hoitoon, imeytyvät ja kosteuttavat ihoa helposti Se sopii antaa. Jos haluat estää virheet, on tärkeää ottaa “A-vitamiini”, joka auttaa aineenvaihduntaa ja poistaa virheet, ja “C-vitamiini”, joka estää melaniinin kertymisen ja ohenevat viat. Monissa tapauksissa ihon kaunistaminen ei tarkoittanut mitään. Joka tapauksessa kauniin ihon saavuttaminen tulisi aloittaa tiedon hankkimisesta. Koska se on vartalosaippua, jota käsitellään kuten joka kerta, on tärkeä lähtökohta käyttää jotain, joka on ystävällistä iholle. Jotkut kehon saippuat vahingoittavat ihoa. Niille, jotka syövät, vaikka heillä on kipuja tai jotka haluavat syödä erilaisia ​​asioita alusta alkaen, vain pitämällä mielessä ruoan määrän vähentäminen 365 päivässä vuodessa vaikuttaa myönteisesti kauniiseen ihoon. Sanotaan, että ryppyjä yleensä muodostuu silmien ympärille, koska iho on ohut. Poskien ihon paksuuteen verrattuna silmien ulkokulmat tai silmien alla ovat puolet, ja silmäluomet ovat kolmasosa, mikä on todella ohut. Yleensä viat nousevat ihon pinnalle aineenvaihdunnan takia ja häviävät pian, mutta kun melaniinipigmenttiä syntyy tavallista enemmän, se pysyy iholla ja muuttuu vikoiksi. Jos sinulla on huokosiin liittyviä ongelmia, ihosi näyttää enemmän mansikoilta, huokoset tummentuvat ja ihosi näyttää kokonaisuudeltaan tylsältä. Oikea ihonhoito on välttämätöntä huokosongelmien poistamiseksi.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました