Lääkärin käynti karkean ihon takia …

Sinun ei ole koskaan parasta yrittää kaunistaa ihoasi jonkun, jota et tunne. Sen odotetaan vievän jonkin aikaa, mutta mielestäni on välttämätöntä kokeilla erilaisia ​​asioita. Ehkä jotkut ihmiset kokevat olevansa liian kiireisiä nukkumaan pitkään. Jos kaipaat valkaisua, on kuitenkin tärkeää olla tietoinen uniajan varmistamisesta. On todettu, että monien ryppyjen muodostuminen silmien ympärille on, että iho on ohut. Poskien ympärillä olevan ihon paksuuteen verrattuna silmien ulkokulmat ovat vain puolet silmien alla ja silmäluomet vain kolmanneksen. Vanhetessamme kasvojen ympärillä olevat paakkuiset huokoset muuttuvat erittäin havaittaviksi, mutta paksuiksi tuleminen kestää kauan. Herkälle iholle, jonka juuret ovat allergisia, on tärkeää hoitaa sitä lääkärin kanssa, mutta elämäntapaan liittyvien sairauksien aiheuttamalle herkälle iholle voidaan väittää, että jos sitä parannetaan, myös herkkä iho voidaan korjata. On tärkeää sanoa: “Kun tulet taloon, poista lika meikistäsi tai sebumistasi.” Jos tätä ei tehdä oikein, voit sanoa: “Et voi mitenkään valkaista!” Vaikka se on vartalosaippua, joka koostuu enimmäkseen vedestä, se on hieno paikka, jossa käytetään monia aineosia, joilla on erilaisia ​​vaikutuksia sekä kosteuttava vaikutus, koska se on neste. Nuorten aknen syntymisen tai lisääntymisen estämiseksi on välttämätöntä tarkistaa päivittäinen elämäntapa. Muista välttää murrosiän aknea. Jos sinulla on huokosongelmia, ihosi näyttää mansikan pinnalta tai huokosesi kasvavat ja ihosi näyttää tylsältä. Jos haluat ratkaista huokosongelmia, on tärkeää suorittaa asianmukainen ihonhoito. Jotkut sanovat, että akne, joka ei ilmestynyt lainkaan keski- ja lukiolaisina murrosiässä, alkoi näkyä aikuisuudessa. Joka tapauksessa, siihen on syy, joten varmista se ja anna tehokas hoito! Todellisuudessa iho puhdistuu itsestään, ja pöly tai hiki on voitava poistaa ongelmitta tavallisella kuumalla vedellä pesun jälkeen. Opi kasvojen puhdistuksen todellinen merkitys poistamalla vain tarpeettomat tahrat jättäen tali, jolla on tärkeä rooli. Voi olla hieman huono mennä lääkäriin karkean ihon takia, mutta jos sanot “yritin jotain, mutta karkea iho ei normalisoidu”, älä epäröi mennä ihotautilääkäriin .. Kutina voi lisääntyä kuivumisen takia tai iho voi olla täynnä naarmuja. Jos näin on, suosittelemme ihonhoitotuotteiden korvaamisen lisäksi kosteuttavilla tuotteilla myös vartalosaippuan. Nuoret eivät voi lievittää stressiä, joten jos hoidat kasvojen puhdistusvaahtoa tai voidetta, jonka sanotaan olevan tehokas aknea vastaan, mutta parannuksesta ei ole merkkejä, se johtuu todennäköisesti siitä, että et voi lievittää stressiä. Aknen syiden sanotaan vaihtelevan sukupolvelta toiselle. Ihmiset, joilla oli vaikea akne kaikkialla kasvoissaan murrosiän aikana, eivät usein voi tehdä edes yhtä, kun he ovat noin 30-vuotiaita.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました