Liikevaihdon edistämiseksi …

Jos todella haluat “tehdä ihostasi kauniin pesemättä kasvojasi”, sinun on oltava tietoinen “älä pese kasvosi” todellisesta merkityksestä, jotta et ymmärtäisi väärin. Jos silmien ympärillä on ryppyjä, se varmasti lisää ikää, joka syntyy näkemyksestäsi, joten ryppyjä on huolestuttavaa, joten naisten on epämiellyttävää kääntyä kasvonsa muiden puoleen. . Itse asiassa iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja hiki ja pöly on voitava poistaa ongelmitta, jos ne pestään lämpimällä vedellä. Suorita järkevä kasvopesu, joka poistaa vain lian, jolla on negatiivinen vaikutus ihollesi, poistamatta sebumia, jolla on tärkeä rooli. Valitettavasti näyttää siltä, ​​että huokoset ovat laajentuneet viimeisten kolmen vuoden aikana ja iho on kiristynyt vähemmän. Tämän seurauksena tajusin, että huokosten mustat pisteet tulivat havaittavammiksi. Monet ihmiset sanovat: “Valkaisulla ja suoliston ympäristöllä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.” Jos kuitenkin halutaan valkaisua, on tärkeää parantaa suolistoympäristöä. Kun UV-säteet vahingoittavat ihoa, melaniinin tuotanto ei koskaan keskeydy, ja melaniinin tuotanto jatkuu ilman verhoa, mikä on pääasiallinen vikojen syy. Akne johtuu huonosta hormonaalisesta tasapainosta, mutta sitä näyttää esiintyvän esimerkiksi liian vähän unta, stressiä ja epänormaaleja ruokailutottumuksia. Muista, että “valkaisukosmetiikka ei ole tuotteita, joita tulisi käyttää vain, kun täpliä tulee näkyviin!” Haluaisin, että huolehdit säännöllisesti melaniinin toiminnan estämisestä ja ihosi pysymisestä vikoja vastaan. Liikevaihdon edistäminen tarkoittaa koko kehon kyvyn lisäämistä. Sen selittäminen helposti ymmärrettävällä tavalla tarkoittaa pyrkimystä terveeseen kehoon. Tietysti “terveys” ja “kaunis iho” ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Koska se on vartalosaippua, jota käytän joka päivä, minun on käytettävä jotain, joka on hyvä iholleni. Jotkut kehon saippuat voivat vahingoittaa ihoa. Jos haluat säilyttää vahvan estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, on välttämätöntä “kosteuttaa” käyttämällä keramidia sisältävää voidetta, joka varastoi vettä sarveiskerrokseen. Tietyssä iässä eri osien huokosien kokkareet ovat hyvin huolestuttavia, mutta kesti monta vuotta, ennen kuin niistä tuli kokkareita. Herkkä iho on tila, jossa iho-ongelmia esiintyy todennäköisesti, koska ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt pitkään, koska iho on kuiva veden ja talin puutteen vuoksi päivittäin. sanoi sen. Monissa tapauksissa pyrkimyksillä kaunistaa ihoa ei ollut mitään järkeä. Ennen kaikkea kauniin ihon tavoittelun tulisi alkaa oppimalla kehon mekanismin perusteet. Karkean ihon palauttamiseksi alkuperäiseen tilaan on välttämätöntä elää vakaa elämä. Jopa tällaisissa olosuhteissa on parasta parantaa ruokailutottumuksiasi toipumaan karkeasta ihosta koko kehostasi ja luomaan kaunis iho.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました