Liikevaihdon tasoittaminen on …

On hyvin usein, että työskentely kauniin ihon hyväksi oli todella väärin. Joka tapauksessa polku kauniiseen ihoon alkaa tiedon hankkimisesta. Ei ole kohtuutonta, että “herkälle iholle” tarkoitettu voide tai voide paitsi estää ihoa kuivumasta myös parantaa “kosteuttavaa toimintoa”, jonka ihon sarveiskerroksen sanotaan olevan alusta alkaen. Normaalisti täplät metaboloituvat ihon pinnalle ja niiden on tarkoitus kuoriutua, mutta jos melaniinipigmenttiä tehdään enemmän kuin tarpeen, se pysyy iholla ja muuttuu pisteiksi. Aknen sanotaan olevan taipuvainen hormonaaliseen epätasapainoon, mutta olen kuullut, että se voi myös aiheuttaa huonoa unta, stressiä ja huonoja ruokailutottumuksia. Suurin osa kehon saippuasta on vettä, mutta koska se on nestettä, on suositeltavaa, että se sisältää erilaisia ​​ainesosia, joilla on erilaisia ​​toimintoja, sekä kosteuttavan vaikutuksen. Oletko koskaan sanonut: “Olen hieman huolissani, koska ihoni on jatkuvasti kuiva näinä päivinä.” Huomaa, että jos jätät sen yksin: “Sinulla on normaali kuiva iho!?”, Sinulla on vaarana tulla vakavaksi ja sinulla on vaikeuksia. Ihmiset, jotka syövät, kunnes he tuntevat kipua tai jotka haluavat syödä alusta alkaen, voivat päästä lähemmäksi kaunista ihoa vain kiinnittämällä huomiota syömänsä ruokamäärän vähentämiseen 365 päivää vuodessa. Kun olet vaikeuksissa ihosi kanssa, on tärkeintä parantaa luonnollista parantavaa voimaa käsittelemättä ihoa huonosti, jotta ihosi olisi kaunis. Liikevaihdon tasoittaminen on synonyymi koko kehon kapasiteetin lisäämiselle. Pähkinänkuoressa tavoitteena on saada elinvoimainen runko. Luonnollisesti “terveys” ja “kaunis iho” ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Jos haluat välttää virheet, ota “A-vitamiinia”, joka edistää ihon vaihtelua ja eliminoi virheet, ja “C-vitamiinia”, joka suojaa melaniinikertymiltä ja auttaa vaalentamaan vikoja. On epätodennäköistä, että sinun on asianmukaista tehdä jotain, jonka etuyhteydettömät ihmiset haluavat saada kauniin ihon. Se voi viedä jonkin aikaa, mutta mielestäni on tärkeää kokeilla tätä ja sitä. Taaksepäin sanotaan, että huokoset tulivat havaittaviksi kahden tai kolmen vuoden aikana ja iho kiristyi vähemmän. Tämän seurauksena ymmärsin, että huokosten mustat kokkareet kasvoivat. Kasvojen puhdistusvaahto on käytännöllistä, koska se tehdään vaahtoavaksi vain lisäämällä vettä tai kuumaa vettä ja hieromalla sitä, mutta se aiheuttaa vastaavan määrän vahinkoja iholle, mikä aiheuttaa kuivaa ihoa.Kuulin, että on joitain ihmisiä. Haluaisin kysyä naiselta, joka on huolissaan siitä, tuleeko hänen ihonsa valkoiseksi. On outoa ajatella, että voit syntyä uudestaan ​​valkoisena ihona ilman mitään ongelmia. Eikö olekin parempi haastaa “tavoite pyrkiä valkaisuun”, jota ihmiset, jotka voivat todella muuttua pimeästä oikeudenmukaiseksi, ovat jatkaneet? Kasvojen pesun yleisenä tarkoituksena on oltava vain hapettuneen ja jumittuneen lian kuten talin tai meikin puhdistaminen. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että monet ihmiset harjoittavat kasvojen puhdistusta, joka poistaa jopa iholle haitallisen talin.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました