“Mikä on valkaisukosmetiikka?

Ihonhoidon osalta mielestäni nesteytys on välttämätöntä. Riippuen siitä, miten kosteutat kosteusvoidetta, ihon kunto ja meikkipasta eroavat toisistaan, joten käytä voidetta positiivisesti. Kuivuuden ja vakavan ihosairauden aiheuttama kutina voi olla tuskallista. Tällöin on luonnollista vaihtaa ihonhoitotuote sellaiseksi, jolla on erinomainen kosteuttava vaikutus, ja korvata myös vartalon saippua. Kun iho altistuu ultraviolettisäteille, melaniinin tuotanto ei pysähdy sen jälkeen ja melaniinin tuotanto toistuu loputtomasti, mikä laukaisee täpliä. Jos huokoset joutuvat vaikeuksiin, iho näyttää mansikoilta tai huokoset tummentuvat ja iho näyttää tylsältä. Jos haluat päästä eroon huokosongelmista, sinun on työskenneltävä perustellun ihon hoidon parissa. Jos haluat parantaa kuivan ihon kaikin voimin, on tärkeintä tehdä ihonhoito keskitetysti kosteuttavaksi 2-3 tunnin välein ilman meikkiä. Mutta loppujen lopuksi se näyttää vaikealta. Monet ihmiset omistautuvat ihonhoitoon ylläpitääkseen kirkasta, valkoista ihoa, mutta valitettavasti vain harvat työskentelevät tehokkaalla tietämyksellä. Kuiva iho viittaa tilaan, jossa vesi, joka on osa ihon kimmoisuutta, on haihtunut. Tärkeä vesi menettäneestä ihosta tulee tulehdusta homeesta ja muista aineista ja siitä tulee huonompi karkea iho. “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain, kun aurinko paistaa kirkkaasti kesällä” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa tapauksissa, joissa palaan.” Tällaisessa tilassa se ei riitä ikäpaikkojen hoitomenetelmäksi, ja ihon sisällä oleva melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. On epätodennäköistä, että toisen henkilön pyrkimykset kaunistaa ihoa sopivat sinulle. Sen pitäisi olla hässäkkä, mutta on tärkeää kokeilla jotain. Jos haluat parantaa karkeaa ihoa, on suositeltavaa syödä tehokas ruokavalio kehosi parantamiseksi ja vastustuskyvyn parantamiseksi ulkopuolelta voiteella, jonka voidaan odottaa olevan tehokas karkeaa ihoa vastaan. Kun iho kuivuu ja iho menettää vettä, keratiinista tulee vaikea irrottautua ja paksummaksi. Sellaisessa tilassa edes huolellisella ihonhoidolla tarvittavat ainesosat eivät tunkeudu ihoon, joten vaikutus on rajallinen. Huomaa, että “valkaisukosmetiikka ei ole tuotteita, joita tulisi käyttää vain, kun täpliä tulee näkyviin!” Käytä päivittäisiä hoitoja estämään melaniinin aktiivisuus ja ylläpitämään ihoa, joka on vähemmän altis vikoille. Kun se kuivuu, huokosten ympärillä oleva alue muuttuu jäykäksi eikä sitä voida enää pitää suljettuna. Tämän seurauksena olen kuullut, että meikkijäämät, bakteerit ja lika jäävät huokosiin. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat eniten ihostaan, he kertoivat minulle, että suurin osa heistä oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Naisella, jolla on puhdas iho, on aivan erilainen mieltymys kyseiseen osaan ja hänen pitäisi näyttää kauniilta. Kauan sitten ihonhoitoalalla todellisuus oli, että emme kiinnittäneet huomiota kauniin ihon luomisen koko kehon prosessiin. Esimerkiksi se on sama kuin jatkaa vain lannoitteiden toimittamista kaivamatta peltoja.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました