“Minulla on auringonpolttama …

Vaikka olisit tietoinen ihon hoidosta päivittäin, on epätodennäköistä, että iho-ongelmasi katoavat. Onko jokaisella ihmisellä tällaisia ​​ongelmia? Monet naiset haluavat tietää, mistä he kamppailevat. Kun sinulla on ongelmia ihosi kanssa, on välttämätöntä parantaa luonnollista parantavaa voimaa, joka sinulla on alusta alkaen asettamatta mitään ihollesi, jotta ihosi olisi kaunis. Monet näyttelijät ja kasvojen erikoislääkärit saattavat olla kiinnostuneita tutustumaan erikoistuneissa aikakauslehdissä julkaistavaan “Kosmetologiaan ilman kasvojen pesua”. Normaalisti, kun on kyse tuotteista, joita myydään nimellä “vartalon saippua”, sinun ei tarvitse huolehtia puhdistusvoimasta. On huomattava, että on tärkeää saada jotain, joka ei ole kovin ärsyttävää. Yleensä täplät nostetaan ihon pinnalle liikevaihdon vaikutuksesta ja häviävät pian, mutta kun suuri määrä melaniinipigmenttiä valmistetaan, se pysyy iholla ja muuttuu pisteiksi. Jos se kutisee, voit tietämättään murskata ihosi, vaikka makaatkin. Ihmisille, joilla on kuiva iho, on erittäin tärkeää leikata kynnet, jotta ne eivät vahingossa vahingoita ihoaan. Karkean ihon parantamiseksi on tärkeää elää aina oikeaa elämää. Erityisesti vahvistamalla ruokailutottumuksesi on järkevämpää normalisoida karkea iho kehosi sisäpuolelta ja luoda kaunis iho. Kun iho vahingoittuu UV-säteiltä, ​​melaniinin tuotanto ei pysähdy ja melaniinin tuotanto jatkuu tasaisesti, mikä aiheuttaa virheitä. Jos haluat vahvistaa estotoimintoa karkean ihon estämiseksi, on välttämätöntä “kosteuttaa” käyttämällä keramidia sisältävää voidetta, joka varastoi vettä koko sarveiskerrokseen. Jopa ne, jotka ovat aina varovaisia, kuten tapaus “Sain auringonpolttaman, mutta jos ohitsin läpi huolehtimatta siitä, sain tahran!” On asia. Jos ihosi on kuiva ja pääsi on täynnä päivittäin, valitse vartalosaippua, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Iholle kosteuttaminen on välttämätöntä kiinnittää huomiota kehon saippuan valitsemiseen. Oletko koskaan sanonut: “Olen huolissani, koska ihoni on aina kuiva näinä päivinä.” Jos jätät sen vartioimatta: “Sinulla on tavallinen kuiva iho!?”, Saatat joutua huonoon tilaan ja saada pelottavan kokemuksen. Jos jätät ryppyjä silmiin, ne pilaantuvat ja kaiverretaan pysähtymättä, joten jos et ryhdy toimiin heti niiden löytämisen jälkeen, on olemassa vaara, että ne ovat vakavia. Kuivan ihon kohdalla on helppo aiheuttaa vahinkoa ihon heikentyneen estotoiminnon vuoksi, mikä tekee ihosta vähemmän elastisen ja alttiimman ryppyille. Jos harjoittelet jatkuvasti verenkierron tasoittamiseksi, saatat pystyä edistämään aineenvaihduntaa ja tekemään ihon valkaisusta läpinäkyvämmän.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました