Mitä muistaa herkän tai kuivan ihon hoidossa …

Vaikka se on kehon saippuaa, jota hallitsee vesi, on suositeltavaa, että se sisältää joitain ainesosia, joilla on erilaisia ​​tehtäviä kosteuttavan vaikutuksen lisäksi, koska se on neste. Herkän ihon ja kuivan ihon hoidossa voidaan sanoa, että “ihon estotoiminnon tason nostaminen ja uudelleenrakentaminen” tulisi muistaa. Perussääntö on harjoittaa ensin estotoiminnon korjaamista. Kun verenkierto heikkenee, tarvittavia ravintoaineita ei voida lähettää huokosoluihin, vaihtuminen muuttuu epänormaaliksi ja lopulta huokosissa esiintyy ongelmia. Minusta tuntuu, että monet ihmiset sanovat: “Kun se tulee kylmäksi, ihosi kuivuu, joten sitä ei voida auttaa.” Tuolloin vallinnut tilanne näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta ympäri vuoden. Se on ollut kauan sitten, mutta muista, että levynmuotoiset huokoset ovat herättäneet huomiota. Muistan silti, että olen tehnyt itsestäni huijauksen parhaan ystäväni kanssa, esittäen keratiinitulppa, jonka otin huokosistani. Jos et löydä kehon saippuaa, voit poistaa jopa kosteuttavat ainesosat, jotka ovat normaalisti välttämättömiä iholle. Tämän vuoksi näytämme sinulle, kuinka tunnistaa vartalosaippua, joka on hyödyllinen kuivalle iholle. Koska ihon aineenvaihdunta on erityisen aktiivista nukkumistuntien aikana, voidaan sanoa, että jos pystyt viemään aikaa nukkumaan kitiinin kanssa, ihon aineenvaihdunta aktivoituu ja tahrat eivät todennäköisesti jää. Mitä tulee ihonhoitoon jonkin aikaa sitten, en kiinnittänyt huomiota koko ihon periaatteisiin ja periaatteisiin, jotka rakentavat kauniin ihon. Tarkemmin sanottuna se on sama kuin jatkaa vain lannoitteen antamista peltoa viljelemättä ollenkaan. Herkälle iholle on helppo päästä iho-ongelmiin, koska ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt pitkään ihon kosteuden ja talin puutteen vuoksi päivittäin. On tärkeää levittää öljyä tai voidetta kosteuttamaan heti, kun poistut kylvystä, mutta kiinnitä huomiota ainesosiin, jotka muodostavat vartalon saippuan, ja kuinka pestä se kuivan ihon estämiseksi. Olen iloinen, jos saat sen. Jos huokoset aiheuttavat ongelmia, iho näyttää enemmän mansikoilta ja huokosista tulee havaittavampia, jolloin iho näyttää tylsältä. Jos haluat ratkaista huokosongelmia, sinun on tehtävä kohdennettu ihonhoito. Jos ihosi kosteus haihtuu ja huokoset kuivuvat, huokosien uskotaan joutuvan vaikeuksiin, joten syksyllä ja talvella sinun on hoidettava tavallista enemmän. Voi olla hieman pelottavaa mennä lääkäriin katsomaan, onko sinulla karkea iho, mutta jos olet kokeillut erilaisia ​​asioita ja karkea iho ei poistu, älä epäröi mennä ihotautilääkäriin. . Taipumus akneen muuttuu yleensä iästä toiseen. On monia ennakkotapauksia ihmisille, jotka ovat kamppailleet yleisen aknen kanssa murrosiän aikana ja joita ei voida leikata palasiksi 25 vuoden iän jälkeen. Herkkä iho on tila, jossa ihon luonnollinen sietokyky heikkenee eikä se pysty täyttämään rooliaan kunnolla, ja usein esiintyy monia iho-ongelmia.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました