Mitä tulee aamulla käytettyihin kasvojen pesusaippuoihin …

Jos estotoiminto ei toimi, ulkoiset ärsykkeet voivat johtaa karkeaan ihoon, ja monet ihmiset saattavat tuntea olonsa epämukavaksi talierityksen aktivoitumisen vuoksi yrittäessään suojata ihoa ärsykkeiltä. Kaikille masentaville naisille, jotka haluavat voittaa tumman ihonsa. On ehdottomasti mahdotonta syntyä uudestaan ​​valkoisella iholla yön yli. Etkö haluaisi jäljitellä “valkaisutottumusta”, jota harjoittivat ihmiset, jotka pystyivät realistisesti muuttumaan pimeästä oikeudenmukaiseksi? Vaikka suoritat tarpeetonta ihonhoitoa oman harkintasi mukaan, näyttää mahdottomalta parantaa karkeaa ihoa dramaattisesti, joten sinun on tarkistettava todellisuus ennen kuin ryhdyt toimenpiteisiin karkeaa ihoa vastaan. Vaikka hieroa ihoasi voimalla poistamaan ihosi peittävä tali, se laukaisee aknen. Joka tapauksessa, tee se pehmeästi, jotta et vahingoita ihoasi. Normaalisti et todellakaan välitä hengityksestäsi. Saatat miettiä, “Onko hengitys tärkeää kauniille iholle?”, Mutta nyt on selvää, että kaunis iho ja hengitys ovat riippuvaisia ​​toisistaan. Aamulla käytetyn kasvopesusaippuan osalta meikkiä tai tahroja ei ole mahdollista poistaa toisin kuin kotiin tullessasi, joten sinun tulee valita tuote, joka on vähemmän rasittava iholle ja jolla on hieman heikompi puhdistusvoima. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat iholleen, yleisin vastaus oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Naisen, jonka iho on läpinäkyvä, voidaan sanoa näyttävän söpöltä, koska hänen mieltymyksensä kasvaa yhdellä tai kahdella askeleella. Mielestäni nesteytys on välttämätöntä ihon hoidossa. Riippuen siitä, miten kosteutat voidetta, ihon kunto ja meikkipasta ovat täysin erilaiset, joten muista käyttää voidetta positiivisesti. Sanotaan, että kun peset kasvosi kasvojen pesusaippualla, normaalisti heikosti happama iho muuttuu väliaikaisesti emäksiseksi. Syy miksi sinusta tuntuu jäykältä, kun peset kasvosi kasvojen pesusaippualla, on se, että ihosi on muuttunut emäksiseksi. Älä huoli, jos kadut, että olet viettänyt päivän auringossa! Voidaan sanoa, että on välttämätöntä pyrkiä asianmukaiseen ihonhoitoon. Mutta ensin sinun on kostutettava. Nasolabiaaliset taitteet ja ryppyjä liittyvät ikään. “Näytätkö nykyiseltä ikäsi vanhemmalta vai ei”, katsotaan arvioivan tämän nasolabiaalisen taittuman ja ryppyjen määrän ja syvyyden perusteella. Kasvojen pesun jälkeen ihon pintaan tarttunut sebumi tai lika poistuu, joten voiteen tai seerumin ravintoaineiden levittäminen on helpompaa tuolloin ja on mahdollista kosteuttaa iho. Kuiva iho on tila, jossa ihon joustavuuteen vaikuttava vesi on puutteellista. Iho, josta korvaamaton vesi on loppunut, kehittää basillien jne. Aiheuttamaa tulehdusta ja kärsii karheesta ihosta. Monissa tapauksissa tahrojen on tarkoitus nousta ihon pinnalle liikevaihdon vaikutuksesta ja kuoriutua pian, mutta jos syntyy liikaa melaniinipigmenttiä, siitä tulee tahra, joka pysähtyy iholla. . Ei vain kasvolihakset, vaan myös lihakset, jotka yhdistyvät hartioista tai kaulasta kasvoihin, joten jos lihakset ovat heikentyneet voimakkaasti, ihoa ei voida tukea ja ryppyjä syntyy.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました