Mitä tulee kasvojen pesusaippuaan heräämisen jälkeen …

Vartalosaippua on enimmäkseen vettä, mutta onneksi se on nestettä, ja on suositeltavaa, että se sisältää erilaisia ​​ainesosia, joilla on erilaisia ​​rooleja sekä kosteuttava vaikutus. Kasvojen puhdistusvaahto on käytännöllinen, koska se voidaan lyödä lisäämällä vain kuumaa vettä tai vettä ja hieromalla sitä, mutta sen sijaan se voi olla liian ärsyttävää iholle, mikä saa sen kuivumaan. Minulle kerrottiin, että jotkut ihmiset ovat vaikeuksissa. Pyrkimällä ihonhoitoon vapautut erilaisista iho-ongelmista ja voit sanoa, että voit tehdä oman kosteutetun ihosi hyvällä meikillä. Vaikuttaa siltä, ​​että jotkut sanovat, että akne, joka ei koskaan ilmestynyt keski- ja lukiolaisten keskuudessa murrosikää, alkoi näkyä lähes 30-vuotiaana. Sekä kaneilla että sarvilla on syitä, joten meidän on varmistettava niistä ja otettava sitten käyttöön tehokkaat hoitomenetelmät. Karkean ihon parantamiseksi on tärkeää elää säännöllistä elämää päivittäin. Ennen kaikkea on suositeltavaa parantaa ruokailutottumuksia palauttamaan karhea iho kehon sisältä ja tekemään ihosta kaunis. Akneen kannustimet näyttävät vaihtelevan iän mukaan. Olen kuullut, että jotkut ihmiset, joilla oli akne kasvoillaan murrosiän aikana ja jotka tunsivat olonsa epämukavaksi, eivät välttämättä saa aknea ollenkaan aikuiseksi tulonsa jälkeen. Nasolabiaaliset taitokset ja ryppyjä eivät voi piilottaa ikääsi. On turvallista sanoa, että “näyttääkö se todellista ikää vanhemmalta” johtuu tämän nasolabiaalisen taittuman ja ryppyjen tilasta. Kuiva iho on tila, jossa vedestä, joka on ihon tuoreuden lähde, on puutetta. Iho, jolta on poistettu korvaamaton vesi, tulehtuu bakteereista jne. Ja kehittyy huonoksi karkeaksi. Vaikka ihonhoito on tehokasta vain ihon muodostavalla iholla ja ihon muodostavalla sarveiskerroksella, tärkeä rooli oleva sarveiskerros estää myös hapen kulun. Minulle kerrottiin, että se on vahva kerros . Kun iho kuivuu ja orvaskesi menettää vettä, keratiini ei irtoa ja paksunee. Jos pudotat sellaiseen tilaan, vaikka teet parhaasi ihonhoidossa, ravitsevien ainesosien on mahdotonta tunkeutua ihoon, joten voidaan sanoa, että vaikutus on rajallinen. Vanhetessamme ei ole harvinaista, että ihmiset rypistyvät edes huomaamatta, kuten “En koskaan tiennyt, että se oli tällä alueella!” Tämä johtuu siitä, että iho on kasvanut vuosien varrella. Kun se kuivuu, huokosien ympärillä oleva alue muuttuu kovaksi ja on mahdotonta pitää sitä suljettuna. Siksi sanotaan, että meikkijäämät, bakteerit, lika jne. Jäävät huokosiin. Tiedetään, että kun kosteus haihtuu ja huokoset kuivuvat, se aiheuttaa ongelmia huokosissa, joten voidaan sanoa, että huolellista hoitoa tarvitaan vielä kylmänä. Monet ihmiset sanovat: “Talvella ihosi on kuiva, joten sitä on vaikea käsitellä.” Viime vuosien suuntauksia tarkasteltaessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta läpi vuoden. Mitä tulee kasvojen pesusaippuaan heräämisen jälkeen, se ei poista meikkiä ja likaa kuten kotiin tullessasi, joten suosittelemme heikompaa tuotetta, jos se on lempeä iholle ja sillä on puhdistusvoimaa.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました