Monet ihmiset kärsivät nenän huokosista …

Kuivan ihon osalta se vahingoittuu usein ihon estotoiminnan heikkenemisen vuoksi, ja sanotaan, että ihon joustavuus vähenee huomattavasti ja se on helppo rypistyä. Useimmat ihmiset sanovat: “Ostan kosmetiikkaa, jonka sanotaan olevan hyvä valkaisuun”, koska haluan valkaisun, mutta jos ihoni ei ole vielä valmis hyväksymään, sitä pidetään pyöreänä ja hyödyttömänä. Kun veri häiriintyy, tarvittavia ravintoaineita ei voida lähettää huokosoluihin, vaihtuminen muuttuu epänormaaliksi ja huokoset joutuvat vaikeuksiin. Monet ihmiset kärsivät nenän huokosista. On todettu, että tali kerääntyy eniten kasvoihin, ja haluat kaavata sen pois kynsillesi, mutta se vahingoittaa ihon epidermiä ja sen uskotaan olevan tärkein tylsyyden syy. Jos haluat todella “tehdä ihostasi kauniin pesemättä kasvojasi”, sinun on ymmärrettävä täysin “älä pese kasvojasi” tarkalleen, jotta et erehdy. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat eniten ihostaan, he sanoivat, että merkittävin asia oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Naisella, jolla on kaunis iho, on aivan erilainen mieltymys ja näyttää hyvältä. Aineenvaihdunnan edistäminen tarkoittaa kehon kunkin kudoksen kapasiteetin lisäämistä. Toisin sanoen se tarkoittaa terveen ruumiin palautumista. Luonnollisesti “terveys” ja “kaunis iho” liittyvät läheisesti toisiinsa. Puhumattakaan kasvolihaksista, jotkut lihakset ovat kiinnittyneet hartioista tai kaulasta kasvoihin, ja kun nämä lihakset “ikääntyvät”, ne eivät voi enää tukea ihoa ja rypistyä. Sanotko koskaan: “Olen huolissani, koska ihoni on aina kuiva näinä päivinä.” Jos jätät sen vartioimatta, “ihosi on kuiva ja kuiva!?”, Se pahenee ja sinulla on pelottava kokemus. Jos haluat palauttaa kuivan ihon normaalille iholle vakavasti, on tärkeintä tehdä ihonhoito kosteuttavaksi 3 tunnin välein ilman meikkiä. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että sitä ei ole helppo sanoa todellisessa mielessä. Kun vettä menetetään, huokosten ympärillä oleva alue muuttuu vähemmän joustavaksi eikä sitä voida pitää suljettuna. Tämän seurauksena huokoset ovat täynnä ei-toivottuja aineita, kuten meikkijäämiä, bakteereita ja likaa. Useimmissa tapauksissa viat nousevat ihon pinnalle aineenvaihdunnan takia ja häviävät pian, mutta kun melaniinipigmentti on ylituotettua, se pysyy iholla ja muuttuu virheiksi. Jos haluat päästä eroon karheesta ihosta, on tärkeää elää pysyvä ja säännöllinen elämä. Silti on ihanteellista parantaa karheaa ihoa kehon sisäpuolelta ja tehdä ihosta kaunista parantamalla ruokailutottumuksia. “Herkälle iholle” kehitetyt voiteet tai voiteet paitsi estävät ihon kuivumista, myös normalisoivat “kosteuttavan toiminnan”, joka ihon sarveiskerroksella on luonteeltaan. Kun ajattelen sitä, minusta tuntuu, että huokoset ovat kasvaneet ja iho on kiristynyt kahden viime vuoden aikana. Tämän seurauksena luulen, että huokosien mustanmuotoiset kokkareet erottuvat.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました