Muistettavaa herkkää tai kuivaa ihoa hoidettaessa …

Voidaan väittää, että mitä sinun ei pidä unohtaa herkän ihon ja kuivan ihon hoidossa, on “vahvistaa ja palauttaa ihon estotoiminto”. Mielestäni periaatteena on, että ensin otetaan käyttöön estotoiminnon salliminen. Kun poistut kylvystä, kosteuttamiseksi on tarpeen levittää voidetta tai öljyä, mutta olisin kiitollinen, jos voisit harjoitella kuivan ihon ehkäisyä kiinnittämällä huomiota itse vartalon saippuaan ja varovaisuuteen pesemisen yhteydessä. Jos todella haluat saavuttaa kauniin ihon pesemättä kasvojasi, on tärkeää ymmärtää “älä pese kasvojasi” todellinen merkitys, jotta et erehdy. Mitä tulee ihonhoitoon, mielestäni nesteytys on tärkeää. Riippuen siitä, miten voidetta käytät ja pidät sitä kosteutettuna, ihon kunto ja meikkitahna ovat yllättävän erilaisia, joten on parempi käyttää voidetta perusteellisesti. Harjoittelemalla jatkuvasti verenkierron tasoittamiseksi aineenvaihduntaa voidaan edistää ja voit tehdä ihon valkaisusta läpinäkyvämmän. Pisamia esiintyy useimmiten ihmisillä, joiden iho on luonnollisesti taipuvainen täplille, joten vaikka voitkin voittaa ne käyttämällä valkaisukosmetiikkaa, ei ole harvinaista, että pisamia muodostuu muutaman päivän kuluttua. Toteuttamalla ihonhoitoa voit jättää hyvästit erilaisille iho-ongelmille, ja on tarkoituksenmukaista tehdä oma häikäisevä paljas iho, jolla ei ole vaikeata meikkiä. Haluaisin kysyä naiselta, joka kamppailee “valkaisemaan ihoa”. Et voi vain rentoutua ja tehdä valkoisesta ihostasi jotain. Pikemminkin on viisasta jäljitellä “valkaisutottumuksia”, joita käytännössä ovat muuttuneet pimeästä oikeudenmukaiseksi. Herkälle iholle iho-ongelmia esiintyy pitkään, koska ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt talin ja ihon kosteuden puutteen takia vuodenajasta riippumatta. Jotkut ihmiset saattavat sanoa, että erikoisklinikalle meneminen karkeaan ihoon on jonkin verran häiritsevää, mutta niiden, jotka “ovat yrittäneet melko vähän, mutta karkea iho ei parane”, tulisi mennä ihotautilääkäriin parantumaan heti. Jos haluat estää virheet, ota “A-vitamiinia”, joka auttaa vaihtelua ja parantaa virheitä, ja “C-vitamiinia”, joka estää melaniinin kertymistä ja auttaa vaalentamaan virheitä. Voidaan sanoa tärkeäksi. Se on vartalosaippua, jota käytän aina vartalollani, joten minun on käytettävä jotain, joka ei stressa ihoa. Jotkut kehon saippuat voivat kuitenkin vahingoittaa ihoa. Allergioiden aiheuttama herkkä iho vaatii erikoislääkärin hoitoa, mutta päivittäisessä elämässä juurtuneelle herkälle iholle sen korjaaminen palauttaa herkän ihon. Voin vakuuttaa teille, että sinun on muutettava omaa elämäntyyliäsi murrosiän aknen puhkeamisen tai pahenemisen estämiseksi. Älä unohda välttää murrosiän aknea. On olemassa useita kosmetiikkatuotteita, jotka voivat tehdä huokosista näkymättömiä, mutta on usein mahdotonta määritellä huokosten kasvun kannustinta, ja on välttämätöntä kiinnittää huomiota yleiseen jokapäiväiseen elämään, kuten syömiseen ja nukkumiseen.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました