Nykyään….

Monet ihmiset käyttävät aikaa ja rahaa ihonhoitoon ylläpitääkseen kirkkaan, valkoisen ihon, mutta harvat eivät harjoittele todella erehtymättömän tiedon avulla .. Vaikka sanotkin, että välität siitä ympäri vuoden, voit ymmärtää siitä, että “sain auringonpolttaman, mutta jos ohitsin siitä huolimatta, se muuttui tahraksi!” On mahdollista unohtaa. Jos haluat todella saada kauniin ihon pesemättä kasvojasi, sinun on tehtävä virhe, joten on tärkeää oppia “älä pese kasvojasi” todellinen merkitys. Päivittäisessä elämässäsi välität harvoin hengityksestäsi. Saatat miettiä, “Onko kauniin ihon ja hengityksen välillä suhdetta?”, Mutta on käynyt selväksi, että kauniilla iholla ja hengityksellä on syvä yhteys. Tänään luin, että yhä useammat ihmiset sanovat pitävänsä valkaisevia naisia. Ehkä siksi kuulin, että useimmilla naisilla on halu “valkaista”. Herkältä iholta puuttuu aina vesi ja tali ja se kuivuu aiheuttaen iho-ongelmia, koska ihoa suojaava estotoiminto heikkenee pitkään. Sanotaan, että kun ihon kosteus haihtuu ja huokoset kuivuvat, sen sanotaan olevan tekijä, joka vaikuttaa haitallisesti huokosiin, joten kylmänä vuodenaikana on välttämätöntä huolehtia siitä hyvin. Valitettavasti otsaan ryppyjen sanotaan usein olevan peruuttamattomia, kun ne muodostuvat, mutta olen kuullut, että ryppyjen oheneminen ei ole “nolla!” .. Kun sinulla on vaikeuksia ihosi kanssa, on välttämätöntä välttää sen hoitamista ja parantaa iholle ominaista parantavaa voimaa, jotta ihosi olisi kaunis. Ei ole harvinaista, että ihmiset sanovat: “Kun on viileää, ihosi kuivuu ja kutina on kauheaa.” Viime vuosien suuntauksia tarkasteltaessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että yhä useammat ihmiset kärsivät kuivasta ihosta läpi vuoden. Jos haluat estää virheet, ota “A-vitamiinia”, joka edistää ihon vaihtelua ja poistaa virheet, ja “C-vitamiinia”, joka voi pysäyttää melaniinikerrostumat ja vähentää virheitä. Kasvojen lihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka ulottuvat kaulasta tai hartioista kasvoihin, joten kun nämä lihakset “vanhenevat”, ne eivät enää voi tukea ihoa ja ryppyjä esiintyy. Jos verenkierto ei ole tasaista, huokosoluille välttämättömiä ravintoaineita ei voida lähettää, mikä aiheuttaa aineenvaihduntahäiriöitä, ja loppujen lopuksi huokosissa esiintyy ongelmia. Useimmat ihmiset ajattelevat, että kiimainen voide on tehokkain kaneille, koska se on tärkeää kosteuttaa kosteutta vastaan ​​kuivaa ihoa vastaan, mutta todellisuudessa voide säilyy suoraan, mikä ei ole mahdollista. Jos jatkat urheiluseurojen toimintaa verenkierron parantamiseksi, saatat pystyä saamaan läpinäkyvämmän valkaisun häiritsemättä aineenvaihduntaa.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました