“Olen japanilainen …

Nasolabiaalisen taittuman ryppyjä edustavat ikää. On turvallista sanoa, että “näytätkö todellista ikääsi nuoremmalta vai ei”, arvioidaan tämän nasolabiaalisen taittuman ja ryppyjen syvyyden perusteella. Kutina voi pahentua kuivuuden takia ja iho voi karhentua. Vaihda tällöin ihonhoitotuote sellaisella, jolla on erinomainen kosteuttava vaikutus, ja korvaa myös vartalon saippua. Viime aikoina sanotaan, että niiden ihmisten määrä, jotka väittävät valkaisevien naisten olevan hyviä, on lisääntynyt. Toisaalta kuulin, että useimmilla naisilla on halu “valkaista”. Ihonhoidosta tulisi olla varovainen, koska iho on valkoinen ilman virheitä, mutta valitettavasti harvat ihmiset harjoittavat sitä asianmukaisella tietämyksellä. Voin ajatella sitä. Pisamia esiintyy usein ihmisillä, joiden iho on alttiita täplille, joten vaikka epäiletkin, että voisit parantaa valkaisevan kosmetiikan voimalla, pisamia esiintyy usein muutaman päivän kuluttua. “Koska monet japanilaiset haluavat käydä kylvyssä, on monia ihmisiä, jotka käyvät kylvyssä liian usein tai pesevät ihonsa liikaa, mikä johtaa ihon kuivumiseen.” Voidaan myös nähdä. Mitä tulee ihonhoitoon, mielestäni nesteytys on välttämätöntä. Riippuen siitä, miten kosteutat voidetta, ihon kunto ja meikkipasta ovat täysin erilaiset, joten on parempi käyttää voidetta tietoisesti. Herkkä iho, joka on peräisin allergioista, on osoitettava lääkärille, mutta jos normaali elämä on pahan perusta, sen vaihtamisen pitäisi parantaa herkkää ihoa. Aineenvaihdunnan korjaaminen tarkoittaa kehon kunkin kudoksen toiminnan parantamista. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa terveellisen ruumiin rakentamista. Alusta alkaen “terveys” ja “kaunis iho” ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Uskotaan, että herkän ihon ja kuivan ihon hoidossa tärkeintä on “vahvistaa ja vahvistaa ihon estofunktiota”. Perussääntö on asettaa etusijalle estotoiminnon hoito. Verenkierron parantamiseksi harjoittelemalla säännöllisesti liikettä voidaan edistää ja valkaisua voidaan saada läpinäkyvämpää. Jopa ne, jotka ovat varovaisia ​​joka päivä, kuten “Sain auringonpolttaman, mutta jos unohdin sen käsittelemättä sitä, sain tahran!”, Toisinaan se on “tahatonta”. Aknen pääasiallinen syy on se, että huokoset ovat tukossa sebumista, ja P. acnesin lisääntyminen, joka on sebumin suosikki, aiheuttaa aknen tulehtumisen ja muuttuu yhä koskemattomammaksi. Niille, jotka syövät paljon tai jotka haluavat syödä joka tapauksessa, vain huolehtiminen päivittäisen ruokamäärän vähentämisestä tuo sinut lähemmäksi kaunista ihoa. Kun iho altistetaan UV-valolle, melaniinin tuotanto ei pysähdy sen jälkeen, ja se jatkaa melaniinin tuottamista rajoituksetta, mikä on alttius virheille.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました