“Palattuani kotiin poistan meikin ja talin lian …

On tärkeää sanoa: “Kun tulet kotiin, poista lika meikistäsi ja sebumistasi.” Muista, että jos et pysty tekemään tätä huolellisesti, voit sanoa: “Valkaisu on vaikeaa!” Kaikki altistuvat runsaalle kosmetiikkaan liittyville tuotteille ja kauneustiedoille, ja ovat innostuneita ihonhoidosta 365 päivää vuodessa. Mutta valitettavasti, jos teet sen väärin, sinulla on kuiva iho. Jotkut sanovat, että akne, jota ei koskaan esiintynyt keski- ja lukiolaisina murrosiässä, alkoi näkyä lähes 30-vuotiaana. Siihen on ehdottomasti syy, joten sinun on selvitettävä se ja otettava sitten oikea hoito. Vanhetessamme monet ihmiset huomaavat olevansa ryppyisiä huomaamatta sitä, kuten “Olin yllättynyt siitä, että löysin sen sellaisesta paikasta!”. Epäilemättä tämä johtuu siitä, että iho on kasvanut vuosien varrella. Se, että kolmas osapuoli työskentelee kauniin ihon hyväksi, ei päde häneen. Se voi viedä rahaa ja aikaa, mutta mielestäni on välttämätöntä kokeilla erilaisia ​​asioita. Kylvyn jälkeen on tärkeää käyttää voidetta tai öljyä tehokkaasti kosteuttamaan, mutta toivon, että huolehdit ihon kuivumisen estämisestä kiinnittämällä huomiota kehon saippuaa muodostaviin ainesosiin ja käyttöön. Ajattele. Pohjimmiltaan virtaus on, että tahrat nousevat ihon pintaan metabolisen toiminnan vuoksi ja häviävät pian, mutta jos syntyy liikaa melaniinipigmenttiä, se pysyy iholla ja muuttuu tahroiksi. Alun perin iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja hiki ja pöly tulee poistaa helposti pesemällä lämpimällä vedellä. Sinun täytyy hallita asianmukainen kasvojen puhdistus pesemällä pois vain ihollesi haitallinen lika ja jättämällä tali, jolla on tärkeä rooli. Herkän ihon sanotaan kärsivän monista iho-ongelmista johtuen ihon luontaisesta vastustuskyvystä, jolle se ei pysty suorittamaan rooliaan kunnolla. Kun minulla oli samanikäinen ystävä, jolla oli puhdas ja sileä iho, hän sanoi: “Mikä saa minut kärsimään murrosiän aknesta?” “Millaista hoitoa minun pitäisi hoitaa murrosiän aknen parantamiseksi?” Oletko koskaan miettinyt ” Voitko tehdä sen?” “Koska japanilaiset haluavat käydä kylvyssä, on monia ihmisiä, jotka käyvät kylvyssä enemmän kuin tarvitsevat tai puhdistavat ihonsa liikaa aiheuttaen kuivan ihon oireita.” Kuulin, että jotkut lääkärit ovat siellä. Näyttää siltä, ​​että monilla ihmisillä on monimutkainen nenän huokosiin. On todettu, että tali kerääntyy eniten kasvoihin, ja haluat kaavata sen väkisin kynsillesi, mutta se vahingoittaa ihon epidermiä ja sen uskotaan olevan tärkein tylsyyden syy. Voidaan väittää, että aineenvaihdunnan korjaaminen tarkoittaa kehon kunkin kudoksen kapasiteetin lisäämistä. Loppujen lopuksi on kyse terveellisen ruumiin tavoittelusta. Ilmeisesti “terveys” ja “kaunis iho” ovat toisistaan ​​riippuvaisia. Mitä tulee ikäplekkeihin, melaniinia on kertynyt iholle monien vuosien ajan, joten jos haluat päästä eroon ikäpisteistä, tarvitset saman ajan kuin kului niiden ilmestymiseen ikäpisteinä. Tunnustin vakaasti, että nesteytys on tärkeää ihon hoidossa. Riippuen siitä, miten käytät kosteusvoidetta voidetta, ihosi kunto ja meikkitunne eroavat toisistaan, joten on suositeltavaa käyttää voidetta positiivisesti.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました