Pisamia ovat …

Jos haluat pitää estotoiminnon normaalina karkean ihon estämiseksi, on tärkeää tehdä parhaansa “kosteuttamiseksi” keramidia sisältävällä voiteella, joka varastoi kosteutta sarveiskerrokseen. Välittömästi kasvohoitosaippualla pesun jälkeen iho, jota yleensä pidetään heikosti happamana, muuttuu emäksiseksi vain hetkeksi. Jäykkyyden tunne kasvojen pesemisellä kasvopesusaippualla johtuu siitä, että ihosi on muuttunut emäksiseksi. Suurin osa niistä on vesimuodon saippuoita, mutta on hienoa, että ne eivät ole vain kosteuttavia, vaan sisältävät myös paljon ainesosia, joilla on erilaisia ​​rooleja, koska ne ovat nestemäisiä. Jos yrität poistaa ihosi peittävän talin hieromalla sitä voimalla, sillä on päinvastainen vaikutus ja se aiheuttaa aknea. Niin paljon kuin mahdollista, haluan tehdä sen pehmeästi, jotta en jätä vaurioita iholle. Ihon kuivuuden estämisen lisäksi voiteet ja voiteet, jotka rajoittuvat “herkälle iholle”, voivat myös parantaa “kosteuttavaa toimintoa”, jota ihon sarveiskerros alun perin pitää. Jos karkeaa ihoa ei paranneta, aknea ja vastaavia esiintyy todennäköisesti, ja siitä on mahdotonta päästä eroon sujuvasti vain tavallisilla hoitomenetelmillä. Varsinkin kuivalle iholle varaudu siihen, että pelkästään kosteuttaminen ei auta suurimman osan ajasta. Kutina usein naarmuttaa ihoa luonnollisesti, jopa nukkumassa. Ihon, jolla on kuiva iho, tulisi olla varovainen leikkaamalla kynsiään ja varoen vahingoittamasta ihoa. Huokosien poistamiseksi on kehitetty monia kosmetiikkatuotteita, mutta useimmissa tapauksissa huokosien avautumiseen on useampi kuin yksi tekijä, joten kiinnitä huomiota yleiseen elämäntyyliisi, kuten ravitsemukseen ja unen laatuun. Mielestäni tämä on tärkeää. Ei vain kasvolihaksia, vaan myös hartioita ja lihaksia, jotka kulkevat kaulasta kasvoihin, joten kun nämä tärkeät lihakset “ikääntyvät”, on mahdotonta jatkaa ihon tukemista. Ryppyjä tulee näkyviin. Pisamia esiintyy yleensä ihmisillä, joiden iho on taipuvainen täplille, joten kuulin, että ei ole harvinaista, että pisamia muodostuu uudelleen, vaikka sinusta tuntuu, että olet parantunut käyttämällä valkaisukosmetiikkaa. Mielestäni monet ihmiset julistavat, että “valkaisu ja suolistoympäristö eivät liity toisiinsa”. Kuitenkin, jos haluat valkaisua, on välttämätöntä parantaa suoliston ympäristöä leikkaamatta kulmia. Jos teet virheen vartalosaippuan valinnassa, olet vaarassa poistaa jopa ihollesi tarvittavat kosteuttavat ainesosat. Siksi haluaisin esitellä menetelmän kuivalle iholle hyödyllisen vartalosaippuan valitsemiseksi. Jos todella haluat “toteuttaa kauniin ihon pesemättä kasvojasi”, mielestäni on tärkeää varmistaa, että ymmärrät “älä pese kasvojasi” käytännön merkityksen, jotta et erehdy. Kun iho kuivuu ja orvaskedestä puuttuu vettä, keratiinista tulee vaikea irrottautua ja paksummaksi. Tällaisessa tilanteessa hyödyllisten ainesosien on vaikea päästä huolelliseen ihonhoitoon huolimatta ihon sisälle, ja on turvallista olettaa, että se on tehotonta. Olen kuullut, että suosittu vartalo-saippua, pesuaine on liian voimakasta ja öljy pestään liikaa pois, mikä johtaa ihon kuivumiseen tai karkeaan ihoon, ja päinvastoin, se voi johtaa liialliseen öljyneritykseen.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました