Pisamia …

Monet ihmiset käyttävät rahaa ja aikaa ihonhoitoon pysyäkseen kirkkaana ja valkoisena, mutta valitettavasti hyvin harvat ihmiset työskentelevät luotettavan tiedon avulla .. Herkästä ihosta kärsiviä naisia ​​on melko paljon, ja 20–40-vuotiaille naisille suunnatun kyselyyrityksen tekemän tutkimuksen mukaan yli 40% japanilaisista sanoi: “Olen herkkä. Voit nähdä sen se tuntuu “iholta”. Kuulen, että tavallisilla kehon saippuilla on voimakas pesuaine, joten ne vievät liikaa rasvaa, mikä voi johtaa ihon kuivumiseen tai karkeaan ihoon ja päinvastoin liialliseen rasvan eritykseen. Ympärilläni on ihmisiä, jotka sanovat “ostan kosmetiikkaa, joka auttaa valkaisemista” ja pyrkii valkaisuun, mutta jos iho ei ole valmis hyväksymiseen, se on 99-prosenttisesti merkityksetöntä.? Luulen, että monet mallit ja kasvohoitajat ovat kiinnostuneita tarkistamalla heidän verkkosivuillaan julkaistun kosmetiikan ilman kasvojen pesua. Näyttää siltä, ​​että on olemassa erilaisia ​​kosmetiikkatuotteita, joiden voidaan odottaa tekevän huokoset näkymättömiksi, mutta huokosetiheyden syy on usein mahdotonta tunnistaa, ja on välttämätöntä kiinnittää huomiota yleiseen jokapäiväiseen elämään, kuten syömiseen ja nukkumiseen. Se voi olla hieman pelottavaa mennä erikoislääkärille karkean ihon takia, mutta jos olet kokeillut sitä ja karkea iho ei poistu, mene heti ihotautilääkäriin. Kun kysyn naisilta, mitä he haluavat iholleen, kuulen, että yleisin vastaus on “Haluan saada kauniin ihon!”. Naisen, jolla on kirkas iho, yksin tämä lisää hänen mieltymystään ja sen pitäisi näyttää kauniilta. Murrosikäisten aknen puhkeamisen ja voimistumisen estämiseksi on välttämätöntä tutkia elämäntapa uudelleen joka päivä. Kaivaa se rintaan mahdollisimman paljon estääkseen murrosiän aknen. Voit sanoa, että olet kiireinen työssä 365 päivää vuodessa etkä voi nukkua tarpeeksi. Siitä huolimatta, jos haluat valkaisua, on tärkeää saada hyvät yöunet. Valitettavasti otsan ryppyjen sanotaan usein olevan ryppyjä, joita ei voida helposti voittaa, mutta se ei tarkoita, että harvennushoitomenetelmää ei ole. On huomautettu, että melaniinia varastoidaan ihoon pitkään, ja jos haluat päästä eroon virheistä, sama aika, joka kului virheiden poistamiseen, on välttämätön. Vaikka annat liikaa ihonhoitoa, et voi odottaa dramaattista parannusta karheessa ihossa, joten sinun on ehdottomasti arvioitava kunto ennen toimenpiteiden toteuttamista karheaa ihoa vastaan. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on luonnollisesti taipuvainen täplille, joten vaikka ne näyttävätkin parantuneen valkaisukosmetiikalla, voidaan sanoa, että pisamia ilmestyy jonkin ajan kuluttua. Kun iho altistuu ultraviolettisäteille, melaniinin tuotantoa ei estetä sen jälkeen, ja syntyy verhoton melaniini, mikä aiheuttaa virheitä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました