Pysy kirkkaan valkoisen ihon kanssa …

Jos ryppyjä on silmien läheisyydessä, se varmasti kasvattaa ikää näkemäsi vaikutelman perusteella, joten ryppyjä on huolta ja on pelottavaa kohdata toisiaan. Ryppyjä pidetään suurena vihollisena. Monet sanovat: “Ostan kosmetiikkaa valkaisuun”, koska olen innokas valkaisusta, mutta jos ihoni ei ole hyvin hyväksytty, se on melkein aina tuhlaavaa. Jos sinulla on huokosiin liittyviä ongelmia, ihosi näyttää enemmän mansikoilta tai huokosesi laajenevat, jolloin ihosi näyttää tylsältä. Jos haluat päästä eroon huokosongelmista, sinun on tehtävä tehokas ihonhoito. Mitä tulee ikäplekkeihin, uskotaan, että melaniinia on kertynyt iholle pitkän ajanjakson ajan, joten minulle kerrottiin, että jos haluat poistaa ikäpaikat, se vie saman ajan kuin ikäpaikat muodostamaan. Jos se kutisee, voit tietämättään nostaa kynsi ihollesi, vaikka olisitkin lattialla. Ihmisillä, joilla on kuiva iho, on leikattava kynnet, joten ole varovainen, ettet anna vartijasi vahingoittua ja vahingoittaa ihoa. Vaikka olisit kärsimätön ja liioitelet ihonhoitoa, on epätodennäköistä, että parannat karkeaa ihoasi nopeasti, joten on viisasta varmistaa, että tiedät mitä olet tekemisissä karkean ihon kanssa. Jos aiot parantaa karheaa ihoa, on tärkeää elää kunnollista elämää päivittäin. Erityisesti on suositeltavaa voittaa karkea iho koko kehon sisältä ja tehdä kauniista ihosta muuttamalla ruokailutottumuksia. Vanhetessamme on melko monta tapausta, joissa ryppyjä muodostuu edes huomaamatta: “En koskaan tiennyt, että sellainen osa oli!”. Tämä johtuu siitä, että myös iho vanhenee. Jos teet virheen vartalon saippuan valinnassa, voit poistaa jopa kosteuttavat ainesosat, joita normaalisti tarvitaan ihollesi. Joten katsotaanpa kehon saippuan valinta menetelmä kuivalle iholle. Kun ajattelen sitä, minusta tuntuu, että huokoseni ovat laajentuneet 3-4 vuoteen ja ihoni ei ole enää tiukka. Näyttää siltä, ​​että huokosien mustat kokkareet erottuvat. Voi olla vähän huono mennä sairaalaan karkean ihon takia, mutta jos sanot: “Yritin tehdä sen, mutta karkea ihoni ei parane”, minun pitäisi nähdä heti ihotautilääkäri. Suorittamalla ihonhoitoa voit estää monia ongelmia ihollasi, ja sinun pitäisi pystyä saamaan häikäisevä paljas iho, joka näyttää hyvältä meikkiä. Eikö ole normaalia sanoa, että et välitä hengityksestäsi? Saatat miettiä, “Onko kauniin ihon ja hengityksen suhde erottamattomia?”, Mutta on osoitettu, että kaunista ihoa ja hengitystä ei voida tarkastella erikseen. On melko vähän ihmisiä, jotka kiinnittävät huomiota ihonhoitoon pysyäkseen kirkkaan valkoisella iholla, mutta mielestäni vain harvat ihmiset tekevät sen vankalla tietämyksellä. Monet sanovat: “Valkaisulla ei ole mitään tekemistä suoliston kanssa.” Kuitenkin, jos haluat valkaisua, on tärkeää parantaa suolistoympäristöä epäonnistumatta.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました