Ryppyjä otsaan …

Kasvolihasten lisäksi myös niskasta ja hartioista kasvoihin kiinnittyvät lihakset, joten jos kyseinen osa heikkenee, ihon nostaminen ei ole helppoa ja ryppyjä tulee esiin. Eikö ole mahdollista sanoa, ettet yleensä ajattele hengitystä? Saatat miettiä, “Onko hengitys mukana kauniissa ihossa?”, Mutta kaunista ihoa ja hengitystä ei pidä tarkastella erikseen. Jos todella haluat saada kauniin ihon pesemättä kasvojasi, älä ymmärrä minua väärin, joten on tärkeää pitää ehdottomasti mielessä realistinen merkitys “älä pese kasvojasi”. Nykyinen nuori sukupolvi kerää usein stressiä, joten jos käytät kasvojen puhdistusvaahtoa tai -voiteita aknelle ja sanotaan, että se ei paranna ollenkaan, on mahdollista, että sinulla on stressiä. Vaikka tekisitkin kiireellisempää ihonhoitoa kuin tarvitset, et voi odottaa karkean ihon nopeaa paranemista, joten muista ottaa huomioon todellinen tilanne ennen kuin ryhdyt toimenpiteisiin karkeaa ihoa vastaan. Ihmiset, jotka syövät sairaasti tai jotka haluavat periaatteessa syödä, voivat päästä lähemmäksi kaunista ihoa vain olemalla tietoisia aina säästävän ruoan määrää. Kun huokoset joutuvat vaikeuksiin, iho näyttää mansikoilta ja huokoset kasvavat, ja koko iho näyttää tummalta. Tehokas ihonhoito tarvitaan huokosongelmien voittamiseksi. Kun iho kuivuu ja vesi häviää ihokerroksesta, keratiinia on vaikea irrottaa ja paksummaksi. Jos sinulla on tällainen ihosairaus, vaikka tekisitkin parhaansa ihonhoidossa, on mahdotonta, että iholle hyvät ainesosat tunkeutuvat ihoon, joten tuskin voi odottaa mitään vaikutusta. Aikuisena nenän kokkareet ovat todella ärsyttäviä, mutta kyhmyiseen tilaan kuluminen kesti huomattavan paljon aikaa. Huomautetaan, että otsaan ryppyjä ei voida helposti poistaa, kun ne ovat muodostuneet, mutta niiden ohentamiseen ei pitäisi olla hoitomenetelmää. Koska se on vartalosaippua, jota käsitellään kuten joka kerta, on tärkeä lähtökohta käyttää jotain, joka ei vahingoita ihoa. Jotkut vartalon saippuat voivat kuitenkin vahingoittaa ihoa. On melko vähän ihmisiä, jotka omistautuvat ihonhoitoon ylläpitääkseen kirkasta, valkoista ihoa, mutta en usko, että on monia, jotka työskentelevät oikealla tiedolla. Kun veri häiriintyy, tärkeitä ravintoaineita ei voida lähettää huokosoluihin, vaihtuminen muuttuu epänormaaliksi ja lopulta huokosissa esiintyy ongelmia. Haluan sanoa voimakkaasti niille, jotka kärsivät “mustan ihon”. On outoa ajatella, että voit tehdä valkoisesta ihostasi oman helposti. Pikemminkin on viisasta jäljitellä “tavoite pyrkiä valkaisuun”, jota todella harjoittivat ihmiset, jotka olivat uudestisyntyneet pimeästä oikeudenmukaiseen. Uskomme, että kosteus on välttämätöntä ihonhoidossa. Riippuen siitä, miten kosteutat kosteusvoidetta, ihon kunto ja meikkipasta ovat yllättävän erilaisia, joten suosittelemme, että otat aloitteen voidetta käyttäessäsi.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました