“Sain auringonpolttaman …

Herkkä iho on tila, jossa iholle ominainen vastustuskyky vähenee eikä se voi palvella rooliaan hyödyllisesti, ja näyttää siltä, ​​että se on osallisena erilaisissa iho-ongelmissa. Kun saavun tietyn iän, eri osien huokosista muodostuvat kokkareet ovat erittäin huolestuttavia, mutta kyhmyiseen tilaan kuluminen kesti useita vuosia. Voidaan sanoa, että aineenvaihdunnan säätäminen tarkoittaa koko kehon kyvyn lisäämistä. Yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa elävän rungon rakentamista. Luonnollisesti “terveyttä” ja “kaunista ihoa” ei pitäisi tarkastella erikseen. Jotkut ihmiset saattavat mieluummin kuumaa kylpyä, mutta liian kuuma vesi ärsyttää ihoa ja vie iholta nopeasti ns. Kosteuttavan ainesosan., Uskotaan olevan vakava syy kuivalle iholle. Jos silmien ympärillä on ryppyjä, se melkein aina nostaa ulkonäköä, joten rypyt ovat ahdistuneita ja on pelottavaa kasvattaa kasvoja kunnolla.Voin vakuuttaa, että ympärilläsi olevat ryppyjä on suuri vihollinen. Kaikille naisille, jotka ovat huolissaan haluavansa voittaa tumman ihonsa. Et voi helposti tehdä valkoisesta ihosta omaa. Eikö se ole käytännöllisempää, “tavoite pyrkiä valkaisuun”, jota ihmiset, jotka ovat muuttuneet pimeästä oikeudenmukaiseksi todellisuudessa, ovat jatkaneet? Useimmat ihmiset sanovat: “Kosteuttaminen on edellytyksenä kuivalle iholle, joten voide on tehokkain!”, Mutta yllättävää kyllä, kosteusemulsio ei sisällä vettä. Ihmiset, jotka syövät paljon kerralla tai jotka alun perin haluavat syödä erilaisia ​​asioita, voivat päästä lähemmäksi kaunista ihoa kiinnittämällä huomiota päivittäin syömänsä ruokamäärän vähentämiseen. Kun vesi haihtuu ihokerroksesta kuivan ihon takia, keratiini irtoaa vähemmän kuin tavallisesti, ja se näyttää paksummalta. Tällöin, vaikka vietätkin aikaa ihonhoitoon, tärkeiden ainesosien on vaikea päästä ihon sisälle, ja on parempi ajatella, että se on tehotonta. Jos haluat parantaa karheaa ihoa, on välttämätöntä elää pysyvä ja universaali elämä. Erityisesti on suositeltavaa korjata karkea iho kehon sisältä ja tehdä ihosta kaunis parantamalla ruokailutottumuksia. Kuiva iho on tila, jossa vesi, joka on ihon kiillon lähde, on kadonnut. Iho, josta on poistettu tärkeä vesi, aiheuttaa bakteerien ja vastaavien aiheuttamaa tulehdusta, jolloin iho on kuiva. On olemassa lukemattomia naisia, jotka tarvitsevat apua herkän ihonsa takia, ja kun yritys kyseli 20–40-vuotiaita naisia, yli 40% japanilaisista sanoi olevansa “herkkä itselleen”. Voit nähdä, että se tuntuu iholta. ” Jopa ne, jotka ovat aina varovaisia, kuten tapaus “Sain auringonpolttaman, mutta jos en ryhtyisi mihinkään toimenpiteisiin enkä pitäisi sitä ongelmana, minulla olisi tahra!”, Tein virheen. Sattuu, että se tapahtuu. Sanotaan, että ihonhoito toimii vain iholla, joka on osa ihoa, ja sen muodostavasta sarveiskerroksesta, mutta tärkeän roolin omaava sarveiskerros sallii myös hapen kulkemisen. kerros on riittävän vahva tukkeutumaan. Kauan sitten levynmuotoiset huokoset hallitsivat maailmaa, mutta muistan ne edelleen. Vain naisille suunnatussa matkassa näytimme kaikki keratiinitulpat, jotka olivat jumissa huokosiin ja meluttivat myöhään yöhön.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました