Se oli kauan aikaa sitten …

Sanotaan, että monet ihmiset ovat pimeässä nenän huokosissa. Sanotaan, että tali kerääntyy todennäköisemmin kasvoihin kuin missään muualla, ja näyttää siltä, ​​että haluat naarmuttaa sitä kynsien kärjellä, mutta se johtaa epidermiksen vaurioihin ja on tärkein syy ikävyys. Jos haluat säilyttää estotoiminnon karkean ihon estämiseksi, on välttämätöntä toteuttaa “kosteuttavia” toimenpiteitä käyttämällä runsaasti keramidia sisältävää voidetta, joka on vastuussa kosteuden varastoinnista sarveiskerroksen jokaisessa kulmassa. Kauan sitten arkinmuotoiset huokospakkaukset olivat aikoinaan suosittuja, muistatko? Toisinaan kaikki esittelivät huokosista otetut keratiinitulpat ja tekivät paljon melua. Kun kysyn naisilta, mitä he haluavat iholleen, kuulen, että suurin osa heistä sanoo: “Haluan saada kauniin ihon!” Voin vakuuttaa teille, että naisella, jolla on kaunis iho, on parempi mieltymys ja näyttää houkuttelevalta. Tajusin vakaasti, että kosteus on välttämätöntä ihon hoidossa. Riippuen siitä, kuinka käytät voidetta ja pidät sitä kosteutettuna, ihon kunto ja meikkitahna ovat erilaiset, joten käytä voidetta positiivisesti. Jos kävelet jatkuvasti verenkierron tasoittamiseksi, aineenvaihdunta muuttuu säännölliseksi ja saatat pystyä saamaan läpinäkyvämmän valkaisun. Kun silmien ympärillä näkyy ryppyjä, ulkonäkö ikä varmasti kasvaa, joten ryppyjä on suuri vihollinen naisille, kuten esimerkiksi haluttomuus näyttää tunteita ryppyjen takia. Lukuisten kosmeettisten valmisteiden ja kauneuteen liittyvän tiedon ympäröimänä ihmiset työskentelevät epätoivoisesti ihonhoidon parissa ympäri vuoden. Jos menetelmä on väärä, kärsit kuivasta ihosta. Jotkut ihmiset saattavat mieluummin kuumaa kylpyä, mutta epänormaalisti kuumalla vedellä ei ole mitään tekemistä ihon kanssa, koska se poistaa nopeasti öljyn, jota kutsutaan ihon kosteuttavaksi ainesosaksi. Sanotaan olevan ratkaiseva syy kuivalle iholle. Jos sinulla on herkkä iho, joka tuntuu epämukavalta, vaikka käytät tavallista kosmetiikkaa, tarvitaan ihonhoitoa, joka ei rasita ihoa. Suosittelemme, että vaihdat normaalisti suorittamasi hoidon sellaiseen, joka ei ole liian stimuloiva. Jotkut sanovat: “Talvella ihoni kuivuu, ja minulla on kutiava ja levoton.” Aikojen trendejä tarkasteltaessa näyttää kuitenkin siltä, ​​että ihmisten, joilla on aina ongelmia kuivan ihon kanssa, määrä kasvaa. Kun iho kuivuu ja orvaskesi menettää vettä, keratiini ei irtoa ja paksunee. Sellaisessa tilassa, vaikka teetkin parhaasi ihonhoidossa, on mahdotonta, että hyödylliset ainesosat tunkeutuvat ihoon, joten voidaan sanoa, ettei vaikutusta voida odottaa. Jos sinulla on jatkuvasti ongelmia kuivan ihon kanssa, käytä vartalosaippuaa, joka sisältää paljon kosteuttavia ainesosia. Iholle kosteuttaminen on välttämätöntä olla tietoinen vartalosaippuaa valittaessa. Voidaan sanoa, että herkän ihon tai kuivan ihon hoidossa on tärkeää “vahvistaa ihon estotoimintoa ja rakentaa se uudelleen”. Voidaan sanoa, että säännön mukaan ensin suoritetaan estotoiminnon salliminen. Jos haluat estää viat, ota “A-vitamiini”, joka edistää ihon aineenvaihduntaa ja palauttaa viat, ja “C-vitamiini”, joka estää melaniinin kertymistä ja jonka odotetaan vaikuttavan oheneviin virheisiin. Haluan pitää mielessä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました