Se on vartalosaippua, joka koostuu pääosin vedestä, mutta …

Jos jätät karkean ihon huomiotta, aknen ja vastaavien kehittyminen on todennäköisempää, ja voidaan sanoa, että pelkästään tavanomaisilla menetelmillä on mahdotonta toipua. Suurimmasta osasta, kun on kyse kuivasta ihosta, pelkkä kosteus ei normalisoi sitä. Mitä tulee silmän ryppyihin, jos jätät ne sellaisiksi kuin ne ovat, ne kaiverretaan selkeästi, joten jos löydät ne, sinun on toteutettava välittömiä toimenpiteitä, jotka voivat olla vaikeita. Jos estotoiminto ei toimi riittävästi, ympäröivän ympäristön ärsytys on kannustin, joka aiheuttaa karheaa ihoa, ja suojaamaan ihoa ärsytykseltä talin eritys lisääntyy ja monet ihmiset näyttävät huonolta. Monet ihmiset sanovat: “En ole koskaan ajatellut valkaisun ja suoliston ympäristön suhdetta.” Kuitenkin, jos tavoitteena on valkaisu, on välttämätöntä parantaa suoliston ympäristöä. Kun se kuivuu, se menettää myös joustavuutensa huokosten ympärillä, mikä vaikeuttaa sen pitämistä suljettuna. Siksi sanotaan, että huokoset ovat tukossa kosmeettisilla jäännöksillä, bakteereilla, lialla jne. Voidaan sanoa, että herkän ihon ja kuivan ihon hoidossa on tärkeää parantaa ihon estofunktiota ja tehdä siitä kivikova. Peruslinja on asettaa etusijalle estotoiminnon vahvistaminen. Jos olet jatkuvasti huolissasi kuivasta ihosta, valitse vartalosaippua, jossa on runsaasti kosteuttavia ainesosia. Ihoa tarkasteltaessa voidaan sanoa, että kosteuttaminen vaatii huolellista huomiota vartalon saippuavalikoimasta. Uskotaan, että kasvojen pesun alkuperäinen tarkoitus on poistaa vain hapettunut ja tarttuva lika kuten tali ja meikki. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että jotkut ihmiset viettävät aikaa pesemällä kasvonsa pesemään jopa iholle tärkeän talin. Jos haluat todella parantaa kuivan ihon, paras tapa käsitellä sitä on jättää meikkisi koskemattomaksi ja kosteuttaa ihoa vain 2-3 tunnin välein. Se ei kuitenkaan ole helppoa. Suurin osa kehon saippuasta koostuu vedestä, mutta koska se on nestettä, kuulen, että on hyvä käyttää suuri määrä ainesosia, joilla on erilaisia ​​vaikutuksia sekä kosteuttava vaikutus. Akneen kannustimet vaihtelevat sukupolvesta toiseen. On monia tapauksia, joissa ihmiset, jotka kärsivät suurista ja pienistä aknesta murrosiän aikana, eivät voi tehdä sitä ollenkaan aikuiseksi tulon jälkeen. Herkän ihon kohdalla iho-ongelmia esiintyy, koska ihoa suojaava estotoiminto heikkenee edelleen pitkään ihon kosteuden ja talin puutteen vaikutusten vuoksi kaikkina aikoina. Voidaan sanoa, että se on helppo tila. Jos olet tosissasi “Haluan saada kauniin ihon pesemättä kasvoni!”, Älä ymmärrä minua väärin, joten sinun tulisi olla tietoinen “älä pese kasvosi” todellisesta merkityksestä. Niille, jotka syövät paljon tai jotka haluavat syödä ensinnäkin, pidä mielessä, että aina vähennät ruoan määrää, jotta saat kauniin ihon. Jotkut ihmiset saattavat sanoa olevansa säännöllisesti liian kiireisiä nukkumaan tarpeeksi. Siitä huolimatta, jos etsit valkaisua, on tärkeää saada tarpeeksi unta.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました