Tahra on …

Kuiva iho on tila, jossa kosteus, joka on ihon kosteuden lähde, on kadonnut. Kallisarvoisen veden menettäneen ihon bakteerit tulehtuvat ja karkeasti. Melaniinia kertyy iholle pitkän ajanjakson ajan, joten jos haluat päästä eroon täplistä, kestää yhtä paljon aikaa kuin pisteiden ilmestyminen. Monet ihmiset ajattelevat, että “kuivalle iholle on välttämätöntä kosteuttaa, joten mitä tahansa, voide on paras ratkaisu!”, Mutta saatat olla yllättynyt siitä, että voide pysyy suoraan paikallaan. On mahdotonta tehdä sitä. Kun sinulla on ongelmia ihosi kanssa, on tärkeintä parantaa luonnollista joustavuutta huolehtimatta ihostasi. Niille, jotka syövät paljon kerralla tai jotka haluavat syödä luonnostaan, pelkällä päivittäisen ruokamäärän hallitsemisella on positiivinen vaikutus kauniiseen ihoon. Aiemmin ihonhoito ei kiinnittänyt huomiota koko kehon prosessiin kauniin ihon tekemisestä. Yksinkertaisesti sanottuna, se on kuin sadetta lannoitetta joka päivä ilman huoltoa pelloilla. Vaikka olisit kärsimätön ja annat liiallista ihonhoitoa, karkeaa ihoa on vaikea parantaa dramaattisesti, joten on parempi tarkastella asianmukaisesti nykytilannetta ryhtyessä toimenpiteisiin karkeaa ihoa vastaan. Sanotaan, että kun peset kasvosi kasvojen pesusaippualla, iho, joka yleensä pyrkii olemaan heikosti happama, tulee emäksiseksi vasta sitten. Syy miksi sinusta tuntuu jäykältä kasvojen pesemisellä kasvopesusaippualla, on se, että ihostasi on tullut emäksistä. Kun se menettää kosteutta, huokosten ympärillä oleva alue kovettuu, mikä vaikeuttaa sen pitämistä suljettuna. Siksi kuulin, että huokoset ovat täynnä kosmeettisia jäännöksiä, bakteereita ja likaa. Huomaa, että “valkaisukosmetiikkaa ei käytetä vain, kun täpliä ilmestyy!” Päivittäisellä huollolla haluat estää melaniinin toiminnan ja pitää ihosi vastustuskykyisenä virheille. Pisamia sanotaan esiintyvän todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on taipuvainen täplille, joten vaikka epäiletkin, että valkaisukosmetiikka on auttanut sinua parantumaan, pisamia esiintyy todennäköisesti uudelleen. Jos teet virheen erottaessasi vartalon saippuaa, voit poistaa jopa kosteuttavat ainesosat, joita todella tarvitset ihollesi. Tämän estämiseksi näytämme sinulle, kuinka tunnistaa kuivalle iholle sopiva vartalosaippua. Herkkä iho on tila, jossa ihon luonnollinen sietokyky on toiminut väärin, eikä se toimi kunnolla, ja on olemassa riski kehittää erilaisia ​​iho-ongelmia. Vaikka sinä yleensä välität siitä, kuten “Sain auringonpolttaman, mutta jos laiminlyöin sen huolehtimatta siitä, sain tahran!” Se tarkoittaa, että on jotain “En!” “Japanilaisille he näyttävät rakastavan kylpemistä, ja on odotettua enemmän ihmisiä, jotka kärsivät kuivasta ihosta johtuen liiallisesta kylvystä tai liian suuren öljyn poistamisesta ihostaan.”

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました