Tärkeä asia herkän tai kuivan ihon hoidossa on …

Monet naiset pitävät päänsä herkän ihonsa takia, ja 20–40-vuotiaille naisille suunnatun tutkimusyrityksen tekemän tutkimuksen mukaan yli 40% japanilaisista sanoi, että heillä oli herkkä iho edestä. ajattelet. Useimmat ihmiset ajattelevat, että kiimainen voide on tehokkain kuivalle iholle, koska se on välttämätöntä kosteuttaa sitä, mutta yllätyksekseni voide on siinä tilassa. Jos haluat poistaa talisi iholta ja hieroa ihoasi kaikin voimin, se voi aiheuttaa aknea. On tärkeää tehdä se rakastavasti, jotta kitka ei vahingoita ihoasi mahdollisimman paljon. Suurin osa kehon saippuasta on vettä, mutta koska se on nestettä, kuulen, että se on hyvä paikka saada paljon ainesosia, joilla on erilaisia ​​toimintoja, kuten kosteuttava vaikutus. Alun perin iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja hiki ja pöly voidaan helposti poistaa haalealla vedellä. Haluaisin, että suoritat tarkan kasvojen pesun, joka poistaa vain tarpeettoman lian poistamatta välttämätöntä sebumia. Kuiva iho on tila, jossa vesi, joka on ihon elastisuuden tekijä, on riittämätön. Iho, joka on menettänyt tärkeän veden, tulehtuu bikinissä ja kuivuu ja karheaa. Jos harrastat säännöllisesti verenkierron säätelyä, aineenvaihdunta muuttuu säännöllisemmäksi ja sinulla voi olla selkeämpi valkaisu. Kun kysyin naisilta, mitä he halusivat iholleen, minulle kerrottiin, että suurin osa heistä oli “Haluan saada kauniin ihon!”. Ei ole liioiteltua sanoa, että puhtaan ihon nainen näyttää viehättävältä, koska hänen mieltymyksensä kasvaa yhdellä tai kahdella askeleella. Sanotaan, että jotkut ihmiset sanovat, että akne, joka ei ollut ollenkaan mahdollista murrosiän aikana, alkoi näkyä lähes 30-vuotiaana. Kummassakin tapauksessa syyn on oltava, joten muista selvittää se ennen asianmukaista hoitoa. Kylvyn jälkeen on tärkeää kosteuttaa öljyllä tai kermalla, mutta toivon, että pystyt täydentämään ihon kuivumisen ehkäisemistä kiinnittämällä huomiota kehon saippuan ainesosiin ja varotoimenpiteisiin pesun aikana. Sanotaan, että monilla ihmisillä on päänsärky nenän huokosten vuoksi. Sanotaan, että se on kasvojen osa, johon tali kerääntyy näkyvästi, ja uskotaan, että haluat murskata sen kynsillesi, mutta se voi vahingoittaa ihon pintaa ja aiheuttaa tylsyyttä. Uskotaan, että herkän tai kuivan ihon hoidossa on tärkeää “parantaa ihon estotoimintaa ja tehdä siitä kiinteä”. Uskon, että periaatteena on tehdä estetoiminnon korjaukset ennen kaikkea muuta. Otsan ryppyjen sanotaan olevan ryppyjä, joita valitettavasti ei voida poistaa niin helposti, mutta olen kuullut, että ohenemisen hoitomenetelmä ei ole nolla. Tietyssä iässä eri osien huokosissa olevat kokkareet muuttuvat hyvin ärsyttäviksi, mutta on pitänyt kestää tietty määrä vuosia, jotta niistä tulee kokkareita. Jotkut ihmiset sanovat: “Käytän kosmetiikkaa, jolla väitetään olevan valkaiseva vaikutus”, koska haluan valkaisun, mutta jos ihoni ei ole valmis hyväksymään sitä, se ei ole usein merkityksetöntä. Eikö olekin?

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました