Todellisuudessa …

Valitettavasti joskus sanotaan, että huokoset ovat laajentuneet ja iho on kiristynyt viime vuosina. Tämän seurauksena uskotaan, että huokosien mustertavat täplät tulevat havaittaviksi. Herkästä ihosta kärsivien naisten määrä on epätavallisen suuri, ja kun katsomme tutkimusasiantuntijan tekemän kyselyn, joka keräsi naisia ​​20-40-vuotiaina, yli 40% japanilaisista sanoi: “Aina. Vaikuttaa siltä, ​​että sinulla on herkkä iho iho. ” On tärkeää, että ihosi kostutetaan öljyllä tai kermalla, kun poistut kylvystä, mutta toivomme, että kiinnität huomiota itse vartalon saippuaan ja puhdistusmenetelmään ihon kuivumisen estämiseksi. Herkälle iholle, jonka juuret ovat allergisia, hoito hoitolaitoksessa on tärkeää, mutta herkälle iholle, jonka sanotaan johtuvan elinkaaresta, näyttää siltä, ​​että sen korjaaminen voi myös korjata herkkää ihoa. Jos haluat parantaa karkeaa ihoa, sinun on otettava elintarvikkeita, joiden voidaan odottaa olevan tehokkaita ja toipumassa kehon sisäpuolelta, samalla kun vahvistetaan ulkopuolelta voiteella, joka on hyödyllinen karkealle iholle. Uskotaan, että melaniini kerääntyy iholle pitkän ajanjakson ajan, joten jos haluat päästä eroon täplistä, kestää yhtä paljon aikaa kuin pisteiden ilmestyminen. Sanotaan, että se tulee tehty. Todellisuudessa iholla on itsepuhdistuva vaikutus, ja pöly ja hiki voidaan helposti poistaa tavallisella kuumalla vedellä. Varmista, että sinulla on kohtuullinen kasvojen pesu, joka poistaa vain lian, jota et tarvitse, jättäen sebumin, jolla on tärkeä rooli. Jos silmien ympärillä on ryppyjä, se näyttää melkein aina hyvältä ja nostaa ikää, joten jos olet nainen, olet huolissasi ryppyistä etkä voi tavata tuttaviasi. Voidaan sanoa, että ryppyjä ympärillä on suuria vihollisia. Jopa ne, jotka ovat päivittäin varovaisia, voivat unohtaa sen, kuten “Jos saat auringonpolttaman etkä tee mitään etkä usko sen olevan ongelma, saat tahroja!” .. Monet julkkikset tai kosmetologit saattavat olla kiinnostuneita tarkistamaan erikoistuneissa aikakauslehdissä julkaistun kosmetologian ilman kasvojen pesua. Kun kutitat, vaikka makaatkin, naarmut usein vaistomaisesti kynsillesi. Ihmisille, joilla on kuiva iho, on tärkeää leikata kynsiään, joten ole varovainen, ettet vahingoita ihoasi ennen kuin tiedät sen. Kun minulla oli samanikäinen ystävä, jolla oli kaunis iho, ajattelin: “Miksi minulla on vain ongelmia murrosiän aknen kanssa?” “Kuinka voin päästä eroon murrosiän aknesta?” Tulee olemaan asioita. Ymmärrän, että jotkut ihmiset pitävät kuumista kylvyistä, mutta liian kuumalla vedellä ei ole mitään tekemistä ihon kanssa, ja se poistaa kerralla rasvan, jonka sanotaan olevan ihon kosteuttava ainesosa, joten se on vakava syy kuivalle iholle Uskotaan olevan. Ei vain kasvolihakset, vaan myös hartiat ja lihakset, jotka yhdistyvät kaulasta kasvoihin, joten jos tärkeät lihakset heikkenevät voimakkaasti, ihoa on vaikea tukea ja ryppyjä esiintyy. Akneen kannustimet vaihtelevat yleensä sukupolvelta toiselle. On monia ennakkotapauksia ihmisille, jotka kärsivät suurista ja pienistä aknesta murrosiän aikana, mutta eivät koskaan saa sitä noin 30-vuotiaana.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました