“Valkaisun ja suoliston ympäristön ei tarvitse olla yhteydessä toisiinsa …

Monien mielestä “kuivaa ihoa on kostutettava, joten voide on paras!”, Mutta tarkalleen, voide on suora. Sitä ei voida pitää vedessä. Jotkut ihmiset saattavat sanoa, että he ovat kiireisiä joka päivä eivätkä nuku tarpeeksi. Jos kuitenkin halutaan valkaisua, on tärkeää yrittää saada tarpeeksi unta. Jos ymmärrät väärin kehon saippuavalintamenetelmän, voit menettää jopa kosteuttavat ainesosat, jotka ovat normaalisti välttämättömiä iholle. Tämän vuoksi näytämme sinulle, kuinka tunnistaa vartalosaippua, joka on tehokas kuivalle iholle. Muista, että “valkaisukosmetiikka eroaa kosmetiikasta, jota käytetään vain silloin, kun löytyy täpliä!” Vähennä melaniinin aktiivisuutta säännöllisen jälkihoidon avulla ja pidä ihosi vähemmän alttiina virheille. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on luonnostaan ​​taipuvainen täplille, joten vaikka ajattelet, että voisit parantaa kehoa valkaisevalla kosmetiikalla, sanotaan, että pisamia saat yleensä suurimman osan ajasta. On epätodennäköistä, että jonkun pyrkimykset kaunistaa ihoasi koskevat myös sinua. Se voi olla vaikeaa, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. Nuorten aknen syntymisen tai lisääntymisen estämiseksi on tarpeen parantaa päivittäisiä rutiineja. Älä unohda välttää murrosiän aknea. “Herkälle iholle” valmistetut voiteet tai voiteet voivat parantaa “kosteuttavaa toimintoa”, joka ihon sarveiskerroksella on luonteeltaan, puhumattakaan ihon kuivumisen estämisestä. Tehdään se. Monet ihmiset sanovat: “Valkaisun ja suoliston ympäristön ei tarvitse olla yhteydessä toisiinsa.” Kuitenkin, jos haluat valkaisua, sinun on myös normalisoitava suolistoympäristö ilman laiminlyöntiä. Ihon hoidossa aknen vastaisena toimenpiteenä on tärkeintä pestä ja poistaa keratiini- tai sebumjäämät perusteellisesti ja sitten kosteuttaa perusteellisesti. Tämä ei muutu aknen kanssa missään kehon osassa. Aknen alku on, kun tali pysyy huokosissa, ja aknebakteerit lisääntyvät talin kanssa ravintoaineena aiheuttaen aknen tulehtumisen ja hallitsemattomuuden. Kasvolihasten lisäksi on myös lihaksia, jotka kulkevat kaulasta ja hartioista kasvoihin, joten kun nämä lihakset sammuvat, on vaikea pitää ihoa ja ryppyjä. Kun silmien ympärillä on ryppyjä, ulkonäön ikä kasvaa yhtäkkiä, joten naisten on vaikea katsoa suoraan eteenpäin ryppyjen takia, jota naisen näkökulmasta kutsutaan ryppyiksi silmien lähellä. luonnollinen vihollinen. Herkälle iholle, jossa, vaikka käytät tavallista kosmetiikkaa, et voi päästä eroon epämukavuudesta, lievä ihonhoito on välttämätöntä. Hoito, jota jatkat tavalliseen tapaan, tulisi vaihtaa hoitoon, joka ei ole liian stimuloiva. Vanhetessani huomaan itseni usein ryppyiseksi tietämättä: “En edes huomannut olevani sellaisessa paikassa!” Tämä johtuu ihon ikääntymisestä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました