Viime vuosina …

Jotkut ihmiset ajattelevat, että “kosteuttaminen on välttämätöntä kuivalle iholle, joten voide on paras ratkaisu!”, Mutta tarkemmin sanottuna voide säilyy suoraan. Se ei tarkoita sitä. Olen kuullut, että monilla ihmisillä on monimutkainen nenän huokoset. Sen sanotaan olevan se kasvojen osa, johon tali kerääntyy helpommin kuin missään muualla, ja jos sinulla on aikaa, haluat valita sen kynsien kärjellä, mutta se johtaa nenän ihon loukkaantumiseen. ja se on tärkein syy tylsyyteen. Todellisuudessa iholla on itsepuhdistuva vaikutus, eikä ole epäilystäkään siitä, että hiki ja pöly voidaan helposti poistaa tavallisella kuumalla vedellä. Haluaisin, että teet ihanteellisen kasvojen pesun pesemällä pois vain tarpeeton lika poistamatta välttämätöntä sebumia. Kun vedestä puuttuu, huokosten ympärillä oleva alue muuttuu kovaksi eikä sitä voida pitää suljettuna. Toisin sanoen, olen kuullut, että huokoset ovat edelleen tukossa meikkijäämillä, bakteereilla ja lialla. Viime vuosina sanotaan, että niiden ihmisten määrä, jotka sanovat, että valkaisevat naiset ovat ylivoimaisesti parhaita, kasvaa. Osittain sen vuoksi minulle kerrottiin, että useimmilla naisilla on halu “valkaista”. Tarjoamme ihonhoitoa ympäri vuoden, ja meillä on pääsy laajaan valikoimaan kosmetiikka- ja kauneustietoja. Mutta jos se ei toimi, se voi johtaa suureen osaan kuivaa ihoa. Monissa tapauksissa työskentely kauniin ihon tarkoituksessa ei oikeastaan ​​tarkoittanut mitään. Joka tapauksessa kauniin ihon tavoittelun tulisi alkaa oppimalla teoria. Jos estotoimintoa ei käytetä, ulkoiset ärsykkeet voivat aiheuttaa karkeaa ihoa, ja ihon suojaamiseksi ärsykkeiltä sebumia syntyy tavallista enemmän, ja monista ihmisistä tulee tahmeita. Jos todella haluat “tehdä ihostasi kauniin pesemättä kasvojasi”, sinun tulisi omistaa täysin “älä pese kasvojasi” taustalla oleva merkitys, jotta et ymmärtäisi sitä väärin. “Yritän käyttää valkaisukosmetiikkaa vain, kun auringon säteet ovat voimakkaita kesällä” ja “Käytän valkaisukosmetiikkaa vain silloin, kun palan.” Voidaan sanoa, että tämä käyttö ei riitä ikäpaikkojen hoitomenetelmäksi, mutta ihon sisällä aktiivinen melaniini on aktiivista vuodenajasta riippumatta. Itse olen tullut näkyvämmäksi huokosissa viimeisten 3-4 vuoden aikana, ja mielestäni ihoni ei ole enää tiukka. Siksi huokosten mustat pisteet tulevat silmiinpistäviksi. Kun peset kasvosi, ihon pintaan tarttunut lika tai tali poistuu, joten voiteen tai seerumin ravintoaineet, joita käytät tuolloin hoitoon, pääsevät helposti ihoon ja kosteuttavat ihoa. odotetaan annettavan. Näen ihmisiä, jotka vaativat ostavansa kosmetiikkaa, jonka sanotaan olevan hyvä valkaisuun, koska he haluavat valkaista, mutta jos iho ei ole valmis hyväksymiseen, ei ole epäilystäkään, että sillä ei ole juurikaan järkeä. Se on ollut kauan sitten, mutta levynmuotoisista huokospaketeista on tullut erittäin suosittuja. Älä unohda, että näytin aika ajoin ystävilleni keratiinitulpat, jotka tulivat huokosistani ja tekivät paljon melua. On harvinaista, että etuyhteydettömän henkilön käytäntö kauniin ihon etsimisessä vastaa henkilöä itseään. Se vie jonkin aikaa, mutta on tärkeää kokeilla tätä ja sitä.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました