Voiteet ja voiteet myydään ihmisille, joilla on “herkkä iho” …

On harvinaista, että muukalainen omistautuu kauniille iholle, joka sopii myös häneen. Se voi viedä rahaa ja aikaa, mutta on tärkeää kokeilla erilaisia ​​asioita. Olen kuullut, että monilla ihmisillä on monimutkainen nenän huokoset. On todettu, että tali kerääntyy erityisesti kasvoille, ja on väistämätöntä, että haluat noutaa sen kynsien kärjellä, mutta uskon, että se vahingoittaa ihon pintaa ja johtaa suoraan tylsyyteen. Pisamia esiintyy todennäköisemmin ihmisillä, joiden iho on alttiita juurista peräisin oleville täplille, joten valitettavasti suurin osa ihmisistä voi saada pisamia, vaikka ne näyttävätkin parantuneen käyttämällä valkaisukosmetiikkaa. Aknen sanotaan johtuvan hormonaalisesta epätasapainosta, mutta sen sanotaan myös esiintyvän, kun sinulla on vähän unta, stressaavassa ympäristössä tai häiriintynyt ruokavalio. Kun minulla on samanikäinen ystävä, jolla on sileä iho, ihmettelen: “Miksi minulla voi olla vaikeuksia murrosikäisten aknen kanssa?” “Millaista hoitoa minun pitäisi hoitaa murrosiän aknen parantamiseksi?” Olen varma, että sillä on tapahtui. Jos todella haluat saada kauniin ihon pesemättä kasvojasi, älä ymmärrä minua väärin, joten sinun on ehdottomasti ymmärrettävä “älä pese kasvojasi” tarkkaa merkitystä. Jos ihosi on vaikeuksissa, älä uskalla huolehtia siitä, vaan parantaa luonnollista homeostaasiasi, joka on välttämätöntä kauniille iholle. Mitä tulee ihonhoitoon, mielestäni nesteytys on avain. Meikkipasta tulee olemaan täysin erilainen, riippuen siitä, kuinka kosteutat kosteusvoidetta, puhumattakaan ihosi kunnosta. Käytä ensin voidetta. Nuorten aknen syntymisen tai heikkenemisen estämiseksi on tärkeää tutkia päivittäinen elämäntapa uudelleen. Älä unohda estää murrosiän aknea. Välittömästi sen jälkeen, kun olet pesenyt kasvosi pesusaippualla, näyttää siltä, ​​että heikosti happama ihosi muuttuu emäksiseksi vasta sitten. Syy miksi sinusta tuntuu jäykältä kasvojen pesemisellä kasvopesusaippualla, on se, että ihostasi on tullut emäksistä. Kun silmien ympärillä on ryppyjä, ulkonäöstä johtuva ikä yleensä kasvaa, joten naisen kanta on, että ryppyjä ei pääse hänen päästään ja että hän on haluttomia osoittamaan tunteita kasvoillaan. silmien lähellä ovat luonnollisia vihollisia. Koska kyseessä on vartalosaippua, jota käsitellään itsestäänselvyytenä, on yleistä periaatetta käyttää sitä, jolla on affiniteettia ihoon. Jotkut vartalon saippuat voivat kuitenkin vahingoittaa ihoa. Jos sinulla on herkkä iho, joka perustuu allergioihin, sinun on otettava yhteyttä asiantuntijaan, mutta jos sinulla on herkkä iho, joka perustuu jokapäiväiseen elämään, jos parannat sitä, voit palauttaa herkän ihosi. . Vanhetessani kuulen, että ryppyjä on melko monta tapausta tietämättä, kuten “Olin yllättynyt löydettyäni tämän paikan!”. Tämä johtuu siitä, että iho vanhenee. Voiteet ja voiteet, joita myydään ihmisille, joilla on “herkkä iho”, suojaavat luonnollisesti ihoa kuivumiselta, ja niiden sanotaan olevan “kosteuttava toiminto”, joka ihon sarveiskerroksella luonnollisesti on. Ei ole unelma.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました