“Yön aikana meikitään ja poistetaan talitahrat …

Nasolabiaaliset taitokset ja ryppyjä riippuvat iästä. “Näyttääkö se todellista ikää nuoremmalta” arvioidaan tämän nasolabiaalisen taittuman ja ryppyjen olemassaolon tai puuttumisen perusteella. Vaikka työskentelet ihonhoidon parissa koko ajan, iho-ongelmat eivät koskaan poistu. Ovatko nämä huolet omat? Yleensä naiset haluavat tietää, millaisia ​​iho-ongelmia heillä on. Useimmat ihmiset sanovat: “Minulla on kosmetiikkaa, jonka sanotaan olevan hyvä valkaisuun”, koska haluan valkaisun, mutta jos ihoni ei ole hyvin valmistautunut hyväksyntään, se on melkein aina tuhlaavaa. Näyttää siltä, ​​että voidaan sanoa. Koska ihon vaihtuminen on erityisen aktiivista makaamisen aikana, kunnollisen unen varmistaminen aktivoi ihon vaihtumisen ja auttaa poistamaan viat. Välittömästi kasvojen pesun jälkeen ihon pintaan kalvomuodossa tarttunut lika tai tali poistuu, joten voiteen tai seerumin ravintoaineet, joita käytät tuolloin hoitoon, pääsevät helposti ihoon ja kosteuttavat ihoa. on mahdollista antaa. Kasvojen puhdistusvaahto on helppokäyttöinen, koska se vaahtoaa vain lisäämällä vettä tai kuumaa vettä ja hieromalla sitä, mutta sen sijaan se vahingoittaa ihoa suuresti, mikä aiheuttaa kuivaa ihoa. Jotkut sanovat niin. Päivittäisten rutiinien parantaminen on välttämätöntä murrosiän aknen kehittymisen tai pahenemisen estämiseksi. Ole ehdottoman varovainen ja vältä murrosiän aknea. On tärkeää sanoa: “Korjaa ja poista sebum-tahrat yöllä.” Jos tämä ei onnistu täydellisesti, ei ole liioiteltua sanoa, että “valkaisu on ehdottomasti mahdotonta!” Nykyään sanotaan, että valkaisevien naisten, joiden sanotaan olevan ylivoimaisesti parhaita, määrä on lisääntynyt. Ehkä tuon vaikutuksen takia monilla naisilla näyttää olevan halu “valkaista”. On tärkeää lisätä päivittäin ruokavaliosi “valkaisuun tehokkaita ruokia”. Täältä näet “Minkälaista ruokaa minun pitäisi syödä valkaisemiseksi?” On harvinaista, että sinun on asianmukaista työskennellä, jotta ihmisillä olisi kaunis iho. Vietät todennäköisesti jonkin aikaa, mutta on tärkeää kokeilla tätä ja sitä. Kutina lisääntyy kuivuuden vaikutusten vuoksi, ja iho muuttuu kauheaksi, mikä tekee sinusta sairaan, eikö? Korvaa tällöin ihonhoitotuote tuotteella, joka “julistaa kosteuttavaa vaikutusta”, ja vaihda myös vartalon saippua. Meneminen sairaalaan katsomaan, onko sinulla karkea iho, voi olla hieman pelottavaa, mutta jos olet kokeillut tätä ja sitä ja sinulle kerrotaan, että karkea ihosi ei parane, älä epäröi mennä ihotautilääkäriin. On viisasta. Naisille, jotka ovat huolissaan ihonsa tummuudesta! Et voi milloinkaan helposti uudestisyntyä valkoisena ihona. Päinvastoin, on tehokkaampaa haastaa “valkaisutapa”, jota harjoittivat ihmiset, jotka olivat uudestisyntyneet pimeästä oikeudenmukaiseen. Voidaan sanoa, että aknen syy on se, että huokoset ovat täynnä talia, ja sanotaan, että akne tulehtuu ja pahenee lisääntyneen P. acnesin, joka on sebumin suosikki.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました