Yritetään poistaa sebumi ihostasi …

Herkkyys aknelle vaihtelee iän mukaan. On monia tapauksia, joissa ihmiset, joilla on ollut paljon aknea murrosiän aikana ja joilla on ollut vaikea aika, eivät saa 100-prosenttisesti ollessaan noin 30-vuotiaita. Jos haluat toipua karkeasta ihosta, on tärkeää ottaa ruoat, joiden voidaan odottaa olevan tehokkaita, ja voittaa ne kehon sisäpuolelta, samalla kun parannat ulkopuolelta voidella, joka on erittäin tehokas karkealle iholle. . Välittömästi kasvojen pesun jälkeen ihon pintaan tarttunut sebumi tai lika poistuu, joten voiteen tai seerumin ravintoaineet, joita käytät tuolloin hoitoon, imevät ja kosteuttavat ihoa helposti. mahdollista. Vaikuttaa siltä, ​​että jotkut ihmiset ovat saaneet aknen 25-vuotiaasta lähtien, mitä he eivät voineet tehdä ollenkaan nuorina. Joka tapauksessa syy on, joten meidän on selvitettävä se ja otettava sitten kohdennettu hoitomenetelmä. Jos haluat todella parantaa kuivaa ihoa, on parasta välttää meikkiä ja käydä kosteuttavalla ihonhoidolla 2-3 tunnin välein. Todellisuudessa mielestäni se on kuitenkin kova. Kuiva iho viittaa veden puutteeseen, joka on ihon tuoreuden lähde. Iho, joka on menettänyt tärkeän veden, tulee bakteerien tulehtumaan ja pääsee vakavaan karkeaan ihoon. Jos parannat verenkiertoa harjoittelemalla säännöllisesti, aineenvaihdunta on vähemmän häiriintynyt ja saatat saada selvemmän valkaisun. Jos sinulla on huokosiin liittyviä ongelmia, ihosi näyttää mansikalta tai huokosesi laajenevat ja ihosi näyttää tummemmalta. Huokosongelmien voittamiseksi on tarpeen suorittaa kohdennettu ihonhoito. Eikö ole paljon ihmisiä, jotka kamppailevat huokosiinsa nenässään? Sanotaan, että tali kertyy jopa kasvoihin, ja haluat ehkä murskata sen kynsilläsi, jos sinulla on aikaa, mutta se johtaa nenän ihon loukkaantumiseen ja aiheuttaa tylsyyttä. Herkälle iholle talin tai kosteuden puutteella on haitallinen vaikutus koko vuoden ajan, ja ihoa suojaava estotoiminto on heikentynyt pitkään aiheuttaen iho-ongelmia. On helpompaa nousta. Voi olla hieman pelottavaa mennä sairaalaan karkeaan ihohoitoon, mutta jos “kokein jotain, mutta karkea iho ei parane”, mene heti ihotautilääkäriin. Jotkut ihmiset saattavat ajatella, että he ovat jatkuvasti kiireisiä työhön eikä heillä ole tarpeeksi unta. Mutta jos haluat valkaisua, on ehdottoman tärkeää, että lupaat saada tarpeeksi unta. Vaikka hieroisitkin ihoasi väkisin poistamaan talisi iholta, se johtaa akneen. Aina kun mahdollista, yritä tehdä se varovasti, jotta ihosi ei naarmuta hankaamalla. Herkkä iho on tila, jossa ihon sietokyky on alusta alkaen muuttunut epänormaaliksi eikä se voi toimia tehokkaasti, ja on olemassa riski kehittää erilaisia ​​iho-ongelmia. Ihon aineenvaihdunta on erityisen aktiivista nukkumistuntien aikana, joten jos huolehdit hyvän unen saamisesta, ihon aineenvaihdunta aktivoituu ja tahrat häviävät helposti.

コメント

error: Content is protected !!
タイトルとURLをコピーしました